Μαριέττα Χρουσαλά: Ο Λέων είναι του γούστου μου!

Μαριέττα Χρουσαλά: Ο Λέων είναι του γούστου μου!

Για τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars”, το σύζυγό της, τον πολυσυζητημένο γάμο της στο Island αλλά και τους φίλους που...

Μαριέττα Χρουσαλά: Ο Λέων είναι του γούστου μου!
Για τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars”, το σύζυγό της, τον πολυσυζητημένο γάμο της στο Island αλλά και τους φίλους που την πρόδωσαν και έδωσαν πληροφορίες για εκείνη στα περιοδικά, μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Down Town” η Μαριέττα Χρουσαλά.

Για το σύζυγο της Λέων Πατίτσα, η Μαριέττα έχει να πει μόνο τα καλύτερα: «Είναι πολύ ωραίος άνδρας για μένα ο Λέων. Είναι του γούστου μου. Με κέρδισε με το χαρακτήρα του και με τη συμπεριφορά του. Αισθάνθηκα κάτι πολύ ξεχωριστό γι΄ αυτόν τον άνθρωπο από την πρώτη στιγμή που τον είδα». Η σχέση τους δεν έχει ούτε ένα συννεφάκι: «Δεν ξέρω αν ζω παραμύθι. Αυτό που ξέρω είναι ότι είμαστε πάρα πολύ καλά με την οικογένεια μου και χαίρομαι που βρήκα έναν άνθρωπο που ταιριάζουμε τόσο πολύ».



Μιλώντας για τον πολυσυζητημένο γάμο της στο Island, η ίδια αναφέρει: «Ο γάμος ήταν όπως τον είχαμε φανταστεί. Όσοι βρέθηκαν εκεί μου είπαν ότι δεν ήταν χλιδάτος. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους και πραγματικά δεν ξέρω από που προέκυψαν οι ανακρίβειες. Ούτε έχω πει, ούτε πρόκειται να πω πόσο κόστισε» και προσθέτει πως υπήρξαν δυο άνθρωποι από το κοντινό της περιβάλλον που την πρόδωσαν και την έκαναν να κλάψει. «Ήταν κάποιοι που νόμιζα ότι ήταν φίλοι μου αλλά τελικά δεν ήταν. Το κατάλαβα από την προδοσία. Εκμεταλλεύτηκαν τη σχέση μας και έδωσαν πληροφορίες για εμάς στα περιοδικά».
Κλείσιμο



Μάλιστα, τον πρώτο καιρό του γάμου της αυτό που τη δυσκόλεψε ήταν το… μαγείρεμα: «Ξεκίνησα να μαθαίνω να μαγειρεύω από τότε που παντρευτήκαμε με τον Λέοντα. Οπότε υπάρχουν πολλά φαγητά που τα κάνω για πρώτη φορά. Τότε απλά του λέω “αγάπη μου, θέλεις να δείξεις λίγη επιείκεια”. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι έχω έρωτα με τα βιβλία μαγειρικής. Τρελαίνομαι να βλέπω φωτογραφίες με φαγητά σε περιοδικά, μου αρέσει να διαβάζω συνταγές και ό,τι μου γυαλίσει επιχειρώ να το φτιάξω».



Όσον αφορά στο “Dancing with the stars”, η Μαριέττα λέει: «Όλοι μπήκαμε στο "Dancing" με στόχο να φθάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Η μόνη διαφορά είναι πως δεν θα κάνω τα πάντα για την πρώτη θέση» και πρόσθεσε πως από την πρώτη στιγμή είχε τη βοήθεια της οικογένειάς της, αλλά δεν πιστεύει πως η πεθερά της θα στείλει τόσα πολλά sms, όπως είχε πει.

Τέλος, η ίδια δηλώνει πολύ ερωτευμένη με τον άντρα της και εξομολογείται ότι δεν έχει σκεφτεί προς το παρόν να επιστρέψει στην τηλεόραση με δική της εκπομπή, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει δεχτεί καμιά πρόταση ακόμη.

 
 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης