Μαριέττα Χρουσαλά: Είμαι πολύ οικονόμα!

Μαριέττα Χρουσαλά: Είμαι πολύ οικονόμα!

Για συζυγική ζωή, τη μαγειρική και το… «Dancing» μίλησε η Μαριέττα Χρουσαλά που δηλώνει καλή σύζυγος και νοικοκυρά...

«Φλερτάρει» με νέα υψηλά έτους η Wall
Μαριέττα Χρουσαλά: Είμαι πολύ οικονόμα!
Για συζυγική ζωή, τη μαγειρική και το… «Dancing» μίλησε η Μαριέττα Χρουσαλά που δηλώνει καλή σύζυγος και νοικοκυρά. Μια τυπική ημέρα της Μαριέττας περιλαμβάνει τα πάντα! Από beach volley, μέχρι μαγείρεμα!  «Ξυπνάω πολύ νωρίς το πρωί με το σύζυγο μου και παίρνουμε μαζί το πρωινό μας. Μετά θα γυμναστώ ή θα πάω για beach volley, αλλά τώρα με το Dancing δεν πάω πουθενά γιατί οι πρόβες μου παίρνουν πολύ χρόνο. Αργότερα θα επιστρέψω για να φτιάξω το σπίτι και να μαγειρέψω», περιέγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στο περιοδικό «People».

Mιλώντας για το σύζυγο της, Λεό Πατίτσα, αποκαλύπτει ότι μετά το γάμο η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο: «Τώρα αγαπιόμαστε περισσότερο. Είναι πολύ ωραίο να μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιον που αγαπάς, να περνάτε όλη την ώρα μαζί. Πλέον είναι ο άντρας μου και είμαι η γυναίκα του. Μπήκε στη ζωή μου και έγινε η οικογένεια μου».

Για τη σχέση της με τα χρήματα, η Μαριέττα ανέφερε: «Γενικά είμαι πολύ οικονόμα. Ως άνθρωπος έχω μάθει από αυτά που βγάζω να ξοδεύω μόνο όσα μου χρειάζονται. Δεν είμαι καθόλου των υπερβολών και ό,τι έχω στην τσέπη μου να το ξοδεύω. Μου αρέσει να κάνω αποταμίευση, γιατί αυτό μου έμαθαν οι δικοί μου».

Για τη συμμετοχή της  στο “Dancing with the stars 2” και για όσους την κατηγόρησαν ότι έλαβε μέρος στο show προκειμένου να επιστρέψει στην τηλεόραση, απαντά: «Mου έγινε η πρόταση, το συζήτησα με τους δικούς μου, το βάλαμε κάτω και αποφασίσαμε πως είναι πολύ καλό. Άλλωστε, μου αρέσει ο χορός και αυτό ακριβώς ήταν το μεγαλύτερό μου κίνητρο Δεν έχει να κάνει με το αν θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση ή όχι».

Κλείσιμο

 
Τέλος, η ίδια εξομολογήθηκε πως είναι πολύ θετική στο ενδεχόμενο να κάνει ένα παιδάκι και αποκάλυψε ότι θέλει να γίνει σύντομα μητέρα.
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης