Εδώ θα μείνουν Χρουσαλά - Πατίτσας!

Εδώ θα μείνουν Χρουσαλά - Πατίτσας!

Ένα σωστό παλάτι ετοιμάζει ο Λέων Πατίτσας στην αγαπημένη του Μαριέττα Χρουσαλά. Εδώ και καιρό, ο νεαρός εφοπλιστής...

Εδώ θα μείνουν Χρουσαλά - Πατίτσας!
Ένα σωστό παλάτι ετοιμάζει ο Λέων Πατίτσας στην αγαπημένη του Μαριέττα Χρουσαλά. Εδώ και καιρό, ο νεαρός εφοπλιστής είχε βάλει στο μάτι ένα νεοκλασικό οικοδόμημα στην οδό Δέλτα στο Ελληνικό… Το είδε λοιπόν και η Μαριέττα, ενθουσιάστηκε, και ο Λέων τώρα της το ετοιμάζει!

Κλείσιμο


Σύμφωνα μάλιστα με την ''Espresso'', συνεργεία εργάζονται ολημερίς και ολονυκτίς στο χώρο, προκειμένου να μην ξεφύγουν από το χρονοδιάγραμμα που έχουν ορίσει ενώ, πρόκειται για καθαρά ελληνική αρχιτεκτονική, που σε αρκετά σημεία θυμίζει βασιλικές επαύλεις.

Παρά τις αυξημένες της υποχρεώσεις λόγω του ''Dancing with the stars 2'', η Μαριέττα, έχει μοναδική της προτεραιότητα την ανακαίνιση του ακινήτου. Το ζευγάρι μάλιστα έχει ήδη καταλήξει στην εσωτερική διακόσμηση και ομάδα διακοσμητών, έχει ήδη ξεκινήσει τις παραγγελίες. Ο χώρος ήδη προστατεύεται από φύλακες κι εκπαιδευμένα σκυλιά κι αργότερα, θα γεμίσει και με κάμερες ασφαλείας.



Το σπίτι θα διαθέτει φυσικά όλες τις ανέσεις, όπως πισίνα, γυμναστήριο, spa, ξεχωριστό κτίριο με ξενώνες και πολλά πολλά ακόμη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης