Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: Δεν μου έστειλε για το μωρό να σου ζήσει, το γαϊδούρι

Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: Δεν μου έστειλε για το μωρό να σου ζήσει, το γαϊδούρι

Δεν μάσησε τα λόγια της η παρουσιάστρια

Hliaki_Moutsinas
Το παράπονό της δημοσίως εξέφρασε η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα» που παρουσιάζει με την Κατερίνα Καραβάτου στο Mega έκανε μια αναφορά στον Νίκο Μουτσινά.

Όλα ξεκίνησαν όταν μέσα στην εβδομάδα ο παρουσιαστής σχολίασε στην εκπομπή του κάποια λάθη που έκανε η Μαρία Ηλιάκη στα ονόματα κάποιων προσώπων.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε χαρακτηριστικά στην Χρυσή Τηλεόραση του «Καλού Μεσημεράκι»: «Μου έχει λείψει η Μαρία Ηλιάκη από την τηλεόραση. Μία εβδομάδα όμως που έχει έρθει στην Ελλάδα, ας έβλεπε λίγο για να ξέρει ποιους θα σχολιάζει. Μαρία μου, μία προετοιμασία. Τα φιλιά μου, κάνω πλάκα», ενώ σε άλλο σημείο αναρωτήθηκε αν «η Μαρία Ηλιάκη βλέπει τηλεόραση με το στήθος».

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η παρουσιάστρια απάντησε μέσα από την εκπομπή του Mega στον Νίκο Μουτσινά λέγοντας: «Κάντε μου ένα κοντινό. Θέλω να σου στείλω ένα μεγάλο φιλάκι κατ’ αρχήν. Να πούμε στον Νίκο κάποια πράγματα για τον θηλασμό, λογικό να μην τα ξέρει. Την ώρα που θηλάζω, επειδή είναι μία πολύ προσωπική διαδικασία και θέλω να είμαι σε επαφή με το μωρό, δεν ανοίγω την τηλεόραση. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του Μουτσινά. Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. Να έρθει εκείνος στο σπίτι, να πάρει πολλά ακριβά δώρα για το μωρό, να έρθει να ευχηθεί που δεν έχει στείλει ένα μήνυμα το γαϊδούρι να μου πει “να σου ζήσει το μωρό”. Δημόσια δεν μετράει. Να έρθει κάτω από το σπίτι λοιπόν με τα δώρα και θα το σκεφτώ πάντως αν έρθω στην εκπομπή».

Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: "Δεν μου έστειλε ούτε μήνυμα να μου ευχηθεί το γαϊδούρι"

Ειδήσεις σήμερα:


Το Instagram πρόδωσε τον πανικό σε κλαμπ στην Πάτρα: Σύλληψη και λουκέτο για ανεμβολίαστους και όρθιους


Κοκαΐνη στο Κολωνάκι: Αναβιώνει στο εφετείο η υπόθεση του sushi bar με τους διάσημους πελάτες


Μίκης Θεοδωράκης: O άγνωστος «γιος» και η μυστική διαθήκη που ανοίγει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης