Η Ελεονώρα Μελέτη πήρε θέση στην κόντρα Μαλέσκου - Καινούργιου

Η Ελεονώρα Μελέτη πήρε θέση στην κόντρα Μαλέσκου - Καινούργιου

«Καταλαβαίνω τη Μαλέσκου γιατί έχω περάσει από τη φάση να με συγκρίνουν με τη Μενεγάκη», είπε η παρουσιάστρια στο «Mega Καλημέρα»

meleti3
Τη χθεσινή κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Τόσο η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη όσο και οι συνεργάτες της ανέφεραν πως η αντίδραση της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν υπερβολική καθώς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την ενόχλησή της και υπέπεσε σε κάποια ατοπήματα.

Η Ελεονώρα Μελέτη στάθηκε στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου καθώς, όπως είπε, θεωρεί άδικη τη σύγκρισή της με την Ελένη Μενεγάκη και αυτό είναι κάτι που είχε βιώσει και η ίδια στο παρελθόν.

«Πολλά ονόματα έχουν ξεκινήσει από μικρότερα κανάλια και έχουν κάνει και τεράστια επιτυχία. Ίσως αυτό που λέει η Κατερίνα ότι η αίσθηση που είχε δημιουργηθεί -και δε το ρίχνω στον ΣΚΑΪ γιατί δεν ήταν απόφαση του σταθμού- όποιο site διάβαζες και όποιο κανάλι άνοιγες έλεγε “έρχεται η Μενεγάκη της Κρήτης”.

Σε αυτό δεν φταίει η Ιωάννα ούτε όμως και η Κατερίνα. Μιλάτε σε έναν άνθρωπο που τον λέγανε “η αντικαταστάτρια της Μενεγάκη” και σε αυτό έχω λόγο και το λέω εκ πείρας. Δεν ήταν απόφασή μου ούτε της Ιωάννας… Είναι βάρος αυτό, είναι άδικο και αδικεί τον άνθρωπο. Η Ιωάννα βρίσκεται σε δυσμενή θέση όχι για την πορεία της εκπομπής αλλά γιατί βάλλεται από όλους».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceh27c07k0g9-sf)
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:


Αλίσα Σμιντ: Η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο μοντέλο στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα ζητούν μαθητές της Σαμοθράκης: Η απάντηση του Βρετανικού Μουσείου

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σπάει οριστικά τον «γόρδιο δεσμό» με τον πατέρα της - Κατέθεσε αίτηση για τον πλήρη έλεγχο της περιουσίας της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης