House of Fame Live: Διπλή αποχώρηση, εκπλήξεις και... Josephine

House of Fame Live: Διπλή αποχώρηση, εκπλήξεις και... Josephine

Ο Γιώργος Ντίνος, η Πηνελόπη Τσιακυρίδου, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και ο Jimmy Sion είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

fooooo
Ένα πλούσιο live concert με ανατροπές και εκπλήξεις μας περιμένει απόψε στις 21.00 στο House of Fame La Academia με την λαμπερή Ελένη Φουρέιρα!

Η πιο άπαιχτη κριτική επιτροπή με τους Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Αρσενάκο και Φοίβο, θα βρίσκεται εκεί για να παρακολουθήσει τις ερμηνείες των σπουδαστών και να αξιολογήσει τις επιδόσεις τους. 

Στο πλευρό τους θα είναι, όπως και σε κάθε live concert, οι καθηγητές τους και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος, εμψυχώνοντας και σχολιάζοντας.  Μία έκπληξη περιμένει κοινό και συμμετέχοντες αφού στη σκηνή του House of Fame La Academia θα ανέβει η Josephine δίνοντας ένα συγκλονιστικό performance.

Η Μαριάννα Κάρα είναι εκείνη που θα της αφαιρεθούν 4 βαθμοί από την τελική βαθμολογία ως το πρόσωπο που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους στο σπίτι του House of Fame.

Οι εκπλήξεις όμως στο live concert δεν σταματούν καθώς η Ελένη Φουρέιρα έχει να κάνει μία σημαντική ανακοίνωση στους σπουδαστές!

Για πρώτη φορά απόψε από το House of Fame La Academia θα αποχωρήσουν δύο σπουδαστές. Ο Γιώργος Ντίνος, η Πηνελόπη Τσιακυρίδου, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και ο Jimmy Sion είναι οι τέσσερεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ποιους θα κρατήσει το κοινό στην Ακαδημία με την ψήφο του;  

Δείτε το τρέιλερ:

Κλείσιμο
House of Fame Live Trailer | 14/05/2021
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης