MasterChef - Η Ηρώ προκάλεσε τη Μαρίνα: «Αυτά τα κοτοπουλίστικα δεν τα σηκώνω»

MasterChef - Η Ηρώ προκάλεσε τη Μαρίνα: «Αυτά τα κοτοπουλίστικα δεν τα σηκώνω»

Η Ηρώ προκάλεσε τη Μαρίνα να αναλάβουν την αρχηγία των ομάδων για να κοντραριστούν μαγειρικά, αφού στα αυτιά της όπως είπε έχουν φτάσει πολλά

2-1
Δύο παίκτριες του MasterChef ήρθαν σε κόντρα στο επεισόδιο της Τετάρτης. Ο λόγος για την Ηρώ Περουλάκη και τη Μαρίνα Ντεμολλάι. Η Ηρώ προκάλεσε τη Μαρίνα να αναλάβουν την αρχηγία των ομάδων για να κοντραριστούν μαγειρικά, αφού στα αυτιά της όπως είπε έχουν φτάσει πολλά.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι αρχηγός στην μπλε ομάδα μόνο για να προκαλέσω τη Μαρίνα να βγει μπροστά, να είναι εκείνη αρχηγός στην κόκκινη ομάδα, να έρθουμε αντιμέτωπες, γιατί έχω ακούσει πολλά σεφ…», είπε η Ηρώ. Σύμφωνα με τα όσα εξήγησε on camera ο Παύλος Χάπιλος, η Μαρίνα είχε δηλώσει ότι θα ήθελε για αντίπαλο αρχηγό την Ηρώ, αλλά η Ηρώ δεν το εξέλαβε ως κομπλιμέντο.

Τελικά η κόκκινη ομάδα επέλεξε ως αρχηγό τον Αντώνη, ενώ η μπλε ομάδα αποφάσισε να έχει αρχηγό την Ηρώ. «Θα τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Στα ψου ψου ψου και τα μου μου μου όλοι καλοί είμαστε τελικά. Μπροστά δεν μπορούμε να βγούμε και να αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλον face to face. Μόνο από πίσω. Δεν μου αρέσει και δεν με αντιπροσωπεύει αυτό ως άνθρωπο», είπε η Ηρώ και η Μαρίνα απάντησε: «Θες να πεις κάτι Ηρώ; Τι να πω στην ομάδα μου, διαλέξτε εμένα για να με αντιμετωπίσει η Ηρώ;».

«Θα τα πούμε στο σπίτι», σχολίασε η Ηρώ. «Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την Ηρώ. Όταν θα θέλει να μου πει κάτι ας έρθει να με πιάσει. Αυτά τα κοτοπουλίστικα δεν τα σηκώνω. Αν είσαι αυτό που είσαι και λες ότι αντιπροσωπεύεις τη λεβεντογέννα Κρήτη έλα να μου πεις “άκουσα αυτό ισχύει;” Κι εγώ θα σου πω την αλήθεια», δήλωσε στην κάμερα η Μαρίνα.

Δείτε το βίντεο:

MasterChef 5 | Η πρόκληση της Ηρούς στην Μαρίνα



Ειδήσεις σήμερα:

Survivor: Σοφία Μαργαρίτη και Κρις Σταμούλης εκτός Άγιου Δομίνικου

Γερμανία: Παράταση του lockdown ως τις 28 Μαρτίου αλλά με σταδιακή άρση των περιορισμών

Σεισμός στην Ελασσόνα: Νέος μετασεισμός 3.9 Ρίχτερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης