Η Βανδή δε θέλει να της σβήνουν τις ρυτίδες!

Η Βανδή δε θέλει να της σβήνουν τις ρυτίδες!

Είναι μια κλασική γυναίκα Ελληνίδα που ζει μια απολύτως ισορροπημένη ζωή… Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή που μίλησε...

Η Βανδή δε θέλει να της σβήνουν τις ρυτίδες!
Είναι μια κλασική γυναίκα Ελληνίδα που ζει μια απολύτως ισορροπημένη ζωή… Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή που μίλησε στο περιοδικό «Celebrity» και είπε πράγματα που σίγουρα θα συζητηθούν!

«Είμαι μια κλασική Ελληνίδα γυναίκα, που θα ανοίξω το ψυγείο να δω τι λείπει για να ψωνίσω, να μαγειρέψω για την οικογένεια, γιατί μπορεί να έχω δουλειές όλη την ημέρα οπότε πρέπει να αφήσω φαγητό για τους υπόλοιπους όσο θα λείπω», λέει χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή. «Ζω μια απολύτως ισορροπημένη ζωή…», δηλώνει και προσθέτει πως όταν μπαίνει στο σπίτι της και βγαίνει το make up: «φεύγει από πάνω μου και αυτός ο ρόλος, γίνομαι μια κανονική γυναίκα με όσα συνεπάγεται αυτή η έννοια».

Κλείσιμο
Η Δέσποινα Βανδή δεν αποφεύγει να μιλήσει και για την ηλικία, την οποία δε θεωρεί απαγορευμένο θέμα. «Έχω φτάσει σε σημείο να πω σε περιοδικό '' Σας παρακαλώ μην σβήνετε όλες τις ρυτίδες''. Θέλω να βλέπει ο κόσμος ότι όταν μια γυναίκα είναι 40 χρόνων, δεν μπορεί να δείχνει σαν 20άρα, είναι γελοίο», λέει.

Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Ντέμης Νικολαΐδης, με τον οποίο έχει δύο παιδιά και εξακολουθεί να τον θέλει. «Μετά από τόσο πολλά χρόνια, ο έρωτας έχει γίνει μια μεταλλαγμένη έννοια. Όμως δεν κρύβω ότι με τον άντρα μου είμαι παθιασμένη ακόμα, αλλά με μια διαφορετική έννοια», λέει και προσθέτει: «Σίγουρα δεν έχω το χτυποκάρδι του πρώτου εξαμήνου. Να, σήμερα το πρωί, για παράδειγμα, βγήκε από το μπάνιο και ασυναίσθητα είπα από μέσα μου : ''Τι ωραίο άντρα που έχω. Τον θέλω''».  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης