Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Την διεκδικούν πολλά ριάλιτι, θα πάει σε κάποιο τελικά;

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Την διεκδικούν πολλά ριάλιτι, θα πάει σε κάποιο τελικά;

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks αποκαλύπτει το παρασκήνιο των συζητήσεων που έχει κάνει με Survivor, Bachelorette και Φάρμα

panagio
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για τη «Φάρμα».

«Η Φάρμα μου κάνει κάτι έτσι πιο… χαριτωμένο! Είναι λίγο βουκολικό όλο αυτό το σκηνικό το οποίο δεν μου φαίνεται και τόσο σκληρό όσο το Survivor. Ωστόσο και αυτό είναι κόντρα σε μένα, οπότε θέλει μια δεύτερη και μια τρίτη σκέψη. Δεν μπορείς να το κάνεις αν δεν ξέρεις πως θα είναι. Θέλω να το ψάξω λίγο περισσότερο πριν απαντήσω. Πιστεύω πως θα είναι μια επιστροφή στη φύση».

«Για  Bachelorette δεν προχώρησαν τόσο πολύ οι συζητήσεις γιατί είπα από την αρχή όχι. Ήταν κάτι πάρα πολύ μακριά από μένα, δεν θα το έκανα ποτέ και το έχω πει. Όχι, επειδή είμαι φρεσκοχωρισμένη αλλά επειδή δεν με εκφράζει όλο αυτό. Οπότε δεν προχώρησαν οι συζητήσεις»  αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όσον αφορά, τέλος, το Survivor, το μοντέλο σημείωσε πως «υπήρξε πολύ επιμονή και πολλά τηλεφωνήματα αλλά από την αρχή το αρνήθηκα γιατί ήταν κάτι πολύ κόντρα σε μένα. Είχαμε κάνει συζήτηση για τα οικονομικά και η αλήθεια είναι πως το ποσό ήταν πάρα πολύ καλό. Ειδικά για τις μέρες μας».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8irk5iyy5z5-sf)


Ειδήσεις σήμερα

Σεισμός στην Ινδονησία: Κτίρια κατέρρευσαν, ανάμεσά τους νοσοκομείο - Τουλάχιστον 7 νεκροί (εικόνες και βίντεο)

Κορωνοϊός - Κίνα: Αυξάνονται τα κρούσματα - 144 σε 24 ώρες

NBA: «Κτύπησε» 31 ο Μίλτον, 125-108 οι Σίξερς τους Χιτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης