Από τι θα σκάσει η Κατερίνα Καραβάτου;

Από τι θα σκάσει η Κατερίνα Καραβάτου;

Εν μέσω των φημών για πιθανή εγκυμοσύνη, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στο περιοδικό ''ΕΓΩ'' για το λόγο που την κράτησε...

Από τι θα σκάσει η Κατερίνα Καραβάτου;
Εν μέσω των φημών για πιθανή εγκυμοσύνη, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στο περιοδικό ''ΕΓΩ'' για το λόγο που την κράτησε για δύο ολόκληρες εβδομάδες μακριά από την εκπομπή της, ''Κους Κους το μεσημέρι''.

«Εκτός τηλεόρασης με κράτησε η πολύ βαριά ίωση της εποχής, την οποία αντιμετώπισα  αρχικά επιπόλαια. Οι γιατροί και ο Κρατερός με έκαναν να αισθανθώ ασφαλής. Εκείνος ήταν συνεχώς δίπλα μου, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Να 'ναι καλά. Ακύρωσε όλες του τις δουλειές, πρόβες, συναντήσεις, μαθήματα. Ευτυχώς δεν κόλλησε την ίωση. Ήθελαν να έρθουν και οι γονείς μου από τη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν επιτρεπόταν να με δουν. Ήμουν σε καραντίνα.»

Κλείσιμο
Μετά από αυτή την περιπέτεια υγείας που πέρασε δεν θα μπορούσε να αγαπήσει τον Κρατερό, που ήταν κοντά της συνέχεια, περισσότερο. Κι αυτό γιατί: «Δεν γίνεται να αγαπήσω περισσότερο τον Κρατερό. Θα σκάσω από αγάπη!»

Όσο για τις προετοιμασίες του γάμου της με τον Κρατερό Κατσούλη, όπως παραδέχθηκε δεν έχει ξεκινήσει ακόμη: «Κανονικά θα έπρεπε να έχω νέα από το μέτωπο... αλλά δεν ήταν ιδανικές οι συνθήκες των τελευταίων ημερών. Αν αναβληθεί κι αυτή τη φορά ο γάμος μας, δεν ξέρω πια τι θα κάνω! Πόσο εκτεθειμένη να μείνω πια κι εγώ!», είπε η Κατερίνα.

Το νυφικό της, πάντως, το φαντάζεται άνετο για να μπορεί να χορεύει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης