GNTM: Αυτό είναι το επίδοξο μοντέλο που αποχώρησε -Βίντεο

GNTM: Αυτό είναι το επίδοξο μοντέλο που αποχώρησε -Βίντεο

Βαρύ το κλίμα στο ριάλιτι...

GNTM
Μπορεί χθες βράδυ το τηλεοπτικό κοινό να είδε την είσοδο τεσσάρων πρώην παικτών στο σπίτι του GNTM η… προγραμματισμένη αποχώρηση όμως έγινε κανονικά. Το επίπεδο δυσκολίας στις δοκιμασίες ολοένα και ανεβαίνει και τα επίδοξα top models κλήθηκαν να ποζάρουν στον αέρα και να αναπαραστήσουν σε ζευγάρια μια σκηνή ασιατικής πάλης.

Ο συγχρονισμός στο τραμπολίνο, η φυσικότητα στην κίνηση και στην έκφραση και ο συντονισμός με τα κλικ του φωτογράφου Mike Tsitas ήταν τα βασικά ζητούμενα της συγκεκριμένης φωτογράφησης.

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό όμως ένα ζευγάρι δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές και να συνεχίσει την πορεία του στο ριάλιτι μοντέλων.

Οι τέσσερις κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, δυσκολεύτηκαν να αποφασίσουν ποιος ή ποια θα αποχωρούσε από το GNTM. Και αυτός ήταν ο Σήφης Φανταράκης, ο οποίος δεν κατόρθωσε να βγάλει εις πέρας ορθά τη δοκιμασία με αποτέλεσμα να μην εντυπωσιάσει τους κριτές.

Κλείσιμο
Όσον αφορά τον αποχαιρετισμό του Σήφη από τους συμπαίκτες του, στο σπίτι του GNTM, αυτός έγινε μέσα σε βαρύ κλίμα με τον νεαρό Κρητικό να χαμογελάει κλείνοντας την πόρτα της εξόδου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης