My Style Rocks: Η σκληρή κριτική της Χριστοπούλου - «Αυτή η αντίδραση δεν σου αρμόζει»

My Style Rocks: Η σκληρή κριτική της Χριστοπούλου - «Αυτή η αντίδραση δεν σου αρμόζει»

 Η Αρετή Λις με το που εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές δέχτηκε θετικά σχόλια, ωστόσο η Έλενα Χριστοπούλου δεν δίστασε να σχολιάσει και τη… συμπεριφορά της

elenaxristo
Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks τα κορίτσια και τα αγόρια του ριάλιτι μόδας έπρεπε να ντυθούν με ένα συγκεκριμένο χρηματικό budget. Η Αρετή Λις με το που εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές δέχτηκε αρκετά θετικά σχόλια, ωστόσο η Έλενα Χριστοπούλου δεν δίστασε να σχολιάσει και τη… συμπεριφορά της το τελευταίο διάστημα.

«Πιστεύω ότι εσύ τα έχεις πάρει στο κρανίο γενικώς, πιστεύω ότι έχεις μια περίεργη αδιαφορία, plus “Δεν με νοιάζει”. Και εγώ εκεί έχω κάποιες ενστάσεις. Και σε ατάκες σου και σε συμπεριφορές. Σε έχω δει ντυμένη με fast fashion και σου έχω πει πόσο ωραία είσαι και πόσο ωραία δείχνουν πάνω σου. Θέλω λίγο να το πάρεις αλλιώς, γιατί δεν σου αξίζει και δεν σου αρμόζει να έχεις ένα περίεργο attidude. Το τι θα γίνει θα φανεί στην πορεία. Μη χάνεις τον χαρακτήρα σου και κάποια κομμάτια, που εγώ έχω εκτιμήσει… Αυτή η αντίδραση δεν σου αρμόζει. Κάνε focus εδώ. Μια χαρά μπορείς να ντυθείς και με 100 ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης