Ο Χάρης ο μεγάλος νικητής του "X-Factor 3"!

Ο Χάρης ο μεγάλος νικητής του "X-Factor 3"!

Η αυλαία έπεσε και το «Χ - Factor» έκλεισε συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει το talent show του Ant1 να μας αποχαιρετά με...

Ο Χάρης ο μεγάλος νικητής του "X-Factor 3"!
Η αυλαία έπεσε και το «Χ - Factor» έκλεισε συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει το talent show του Ant1 να μας αποχαιρετά με ...Κυπριακή νίκη! Έτσι μετά τους Κύπριους Λούκα Γιώρκα και Σταύρο Μιχαλακάκο, ο επίσης Κύπριος Χάρης Αντωνίου κατάφερε να κατακτήσει την πρωτιά,  αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον συμπαίκτη του,  Αλέξανδρο Νότα.

«Ο Γιώργος Λεβέντης τα κατάφερε», αναφώνησε ο Σάκης Ρουβάς…Έτσι, μετά από 15 ολόκληρες εβδομάδες, με πολύ τραγούδι, αυστηρή κριτική, γκρίνιες, κόντρες, αγωνία, ένταση και πολλές ανατροπές, ο Χάρης που  είχε ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή τόσο από άποψη φωνής, όσο και λόγω χαρακτήρα, έφυγε με την πολυπόθητη νίκη …και όχι μόνο. Ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Sony Music, όπως επίσης κι ένα πολυτελές αυτοκίνητο τον περιμένουν βγαίνοντας από το παιχνίδι. Και ο Αλέξανδρος όμως, δε μένει παραπονεμένος, αφού φέρεται να έχει κιόλας δεχθεί προτάσεις από νυχτερινά μαγαζιά.

Όσο για την αποψινή βραδιά… τα είχε όλα! Η Έλενα Παπαρίζου με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, έκλεψε τις εντυπώσεις, ερμηνεύοντας πολλές από τις επιτυχίες της.

Κλείσιμο
Σε ό,τι αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι, Αλέξανδρος και Χάρης ερμήνευσαν από δύο κομμάτια ο καθένας και ένα ντουέτο μαζί. Ο Αλέξανδρος ερμήνευσε την «Κόκκινη Γραμμή» και «Ποτέ Ξανά», ενώ ο Χάρης το «You are so beautiful» και το «Εκείνη». Στο τέλος του διαγωνιστικού κομματιού εμφανίστηκαν στη σκηνή τραγουδώντας μαζί, πρώτα το «Tonight» κι έπειτα το «Για να σ’εκδικηθώ».

Και για να μην ξεχαστούμε… η κριτική επιτροπή ήταν «κυρία». Ούτε γκρίνιες, ούτε τσακωμοί!

Δείτε τις πρώτες εμφανίσεις των παικτών και το Σάκη να ανακοινώνει το μεγάλο νικητή!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης