Τίτλοι τέλους για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου από τον Alpha

Τίτλοι τέλους για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου από τον Alpha

Το μήνυμά της και η φωτογραφία που ανέβασε από το άδειο της καμαρίνι

Eliana_Xrysikopoulou
Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τα τελευταία οκτώ χρόνια ήταν μια από τις πιο στενές συνεργάτιδες της Ελένης Μενεγάκη. Με την παρουσιάστρια να μην συνεχίζει τη συνεργασία της με τον Alpha σήμανε και τη... φυγή πολλών συνεργατών της. Η δημοσιογράφος μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram ανακοίνωσε και αυτή με τη σειρά της τη λήξη της συνεργασίας της με τον σταθμό.

Με μια φωτογραφία μπροστά από τον καθρέφτη του άδειου καμαρινιού της η Ελιάνα γράφει: «Ποιος θα μου το λέγε ότι με ετούτο εδώ τον καθρέφτη θα ζούσαμε μαζί 8 χρόνια, θα αγαπιόμασταν, θα μισιόμασταν, θα κλαίγαμε, θα γελούσαμε, θα ανταλλάσσαμε τόσα «πώς είσαι έτσι, μαύρο χάλι» και άλλα τόσα «φτου σου, κούκλα μου». Αναμετρήθηκα πολύ με αυτόν τον καθρέφτη, όπως αναμετριόμαστε όλες είτε είμαστε 60, 70, 80 ή 90 κιλά (ο συγκεκριμένος με είδε σε όλα τα παραπάνω μεγέθη) και παρότι ο αντικατοπτρισμός δεν με ευχαριστούσε πάντα, ευτυχώς είχα τα κορίτσια @sinacheri, @olgalag, @vivian_rouvela & @charamikrou, που κάθε φορά που με έβλεπαν συννεφιασμένη γιατί το ρούχο δεν μπαίνει, μου έλεγαν χαμογελώντας «κάλε μη σκας, θα βρούμε άλλο!». Εν ολίγοις, μέχρι να αποδεχθείτε τον εαυτό σας (που είναι πράγμα δύσκολο, το ξέρω από πρώτο χέρι), φροντίστε να έχετε γύρω σας ανθρώπους που σας αποδέχονται όπως ακριβώς είστε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ποιος θα μου το λέγε ότι με ετούτο εδώ τον καθρέφτη θα ζούσαμε μαζί 8 χρόνια, θα αγαπιόμασταν, θα μισιόμασταν, θα κλαίγαμε, θα γελούσαμε, θα ανταλλάσσαμε τόσα «πώς είσαι έτσι, μαύρο χάλι» και άλλα τόσα «φτου σου, κούκλα μου». Αναμετρήθηκα πολύ με αυτόν τον καθρέφτη, όπως αναμετριόμαστε όλες είτε είμαστε 60, 70, 80 ή 90 κιλά (ο συγκεκριμένος με είδε σε όλα τα παραπάνω μεγέθη) και παρότι ο αντικατοπτρισμός δεν με ευχαριστούσε πάντα, ευτυχώς είχα τα κορίτσια @sinacheri, @olgalag, @vivian_rouvela & @charamikrou, που κάθε φορά που με έβλεπαν συννεφιασμένη γιατί το ρούχο δεν μπαίνει, μου έλεγαν χαμογελώντας «καλε μη σκας, θα βρούμε αλλο!». Εν ολιγοις, μέχρι να αποδεχθείτε τον εαυτό σας (που είναι πράγμα δύσκολο, το ξέρω από πρώτο χέρι), φροντίστε να έχετε γυρω σας ανθρωπους που σας αποδέχονται οπως ακριβώς είστε. 🤍 Τελευταία σέλφι καμαρινιού. Πάμε γι’ αλλα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eliana Chrysikopoulou (@elianoula) στις


Ειδήσεις σήμερα

«Μήνυμα» ΗΠΑ με το «Αϊζενχάουερ»: Στην Κρήτη θα πλεύσει το αεροπλανοφόρο-γίγας μαζί με 12 πολεμικά πλοία

Σε Αττική και Θεσσαλονίκη το επίκεντρο του κορωνοϊού

Κρήτη: Συνελήφθη 55χρονος - Είχε στην κατοχή του από αρχαιολογικά αντικείμενα μέχρι... όπλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης