Ο Λάκης Γαβαλάς ανοίγει το σπίτι του στο Κολωνάκι και αποκαλύπτει την ηλικία του

Ο Λάκης Γαβαλάς ανοίγει το σπίτι του στο Κολωνάκι και αποκαλύπτει την ηλικία του

Ο Λάκης αποκάλυψε πως έχουν διακοσμήσει το σπίτι του εφτά άτομα από τη Γαλλία, δύο από την Αγγλία κι ένα από την Αμερική

Λακης_γαβαλας_Διονυσης
Ο Λάκης Γαβαλάς υποδέχθηκε στο σπίτι του στο Κολωνάκι την κάμερα της εκπομπής Dot και απάντησε με πολύ χιούμορ σε 35 αδιάκριτες ερωτήσεις. Ο Λάκης μεταξύ άλλων αποκάλυωε την ηλικία του, μίλησε για τους γείτονές του και δήλωσε πως θα ήθελε να πεθάνει με μουσικές και τυμπανοκρουσίες. 

«Δεν έχω διακοσμήσει το σπίτι μόνος μου. Έχουν έρθει εφτά άτομα από τη Γαλλία, δύο από την Αγγλία κι ένας από την Αμερική. Αν δεν ζούσα στο Κολωνάκι, θα ζούσα στην Πετρούπολη. Εκεί μπορώ να βάλω όλες τις πέτρες που έχω, τα δαχτυλίδια, και να λέω “επιτέλους πέτρες, είστε στην πόλη σας”.

Παράξενο γείτονα έχω, έναν δικηγόρο. Παίρνει τους εισαγγελείς τηλέφωνο και λέει “πρέπει να μου αθωώσετε τον πελάτη”. Κρίμα που δεν τον έχω εγώ δικηγόρο. Η απόλυτη ευτυχία ορίζεται με δύο τρόπους. Ο ένας είναι ο Παρθενώνας και ο άλλος το Παρίσι. Ο Παρθενώνας ανήκει στην πόλη που έχω γεννηθεί και μένω, το δε Παρίσι είναι η πόλη που με έχει φιλοξενήσει για να σχεδιάζω αυτές τις υπέροχες μοναδικές τσάντες…

Τη λέω την ηλικία μου, είμαι 68 ετών! Θα ήθελα να πεθάνω με μουσικές και τυμπανοκρουσίες. Έχω πει στους φίλους μου ότι θέλω να κάνω ένα τεράστιο πάρτι και να μην σκέπτονται ότι έχω πεθάνει γιατί δεν θα πεθάνω ποτέ, ούτε πηγαίνοντας στον άλλο κόσμο», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε το βίντεο:

35 ερωτήσεις στον Λάκη Γαβαλά (που στο σπίτι του ακόμη και το χαρτί υγείας είναι έργο τέχνης!) | DoT
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης