Γιώργος Γιαννόπουλος για J2US: Κάποιοι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν από το σόου

Γιώργος Γιαννόπουλος για J2US: Κάποιοι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν από το σόου

Εμπρηστικές δηλώσεις προς πάσα κατεύθυνση από τον ηθοποιό

Giorgos_Giannopoulos
Το βράδυ του Σαββάτου ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Δέσποινα Ολυμπίου αποχώρησαν από το J2US. O ηθοποιός μετά τέλος του σόου ήταν φανερά εκνευρισμένος και είπε όσα αισθανόταν έξω από τα δόντια...

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Δέσποινα Ολυμπίου ρωτήθηκαν για τα συναισθήματά τους μετά την αποχώρησή τους. Ο ηθοποιός διέκοψε την τραγουδίστρια την ώρα που έδινε την δική της απάντηση, ρωτώντας την τα εξής:

«Όλα όλα; Όλα θα σου λείψουν καλέ; Και κάποιοι ηλίθιοι θα σου λείψουν; Όλοι; Και οι ηλίθιοι; Εμένα πάντως οι ηλίθιοι δεν θα μου λείψουν! Κάτι ηλίθιοι… Γιατί γνώρισα και ηλίθιους εδώ πέρα… Δεν κατάλαβα, κακό είναι; Δεν κατάλαβα; Με πάνε μπροστά οι έξυπνοι άνθρωποι και αυτούς επιζητάω και αυτούς γνώρισα. Κάποιοι από αυτούς είναι η Δέσποινα και ο Νίκος Κοκλώνης. Αυτοί με πήγαν μπροστά και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Κάποιους ηλίθιους, δεν τους θέλω, τι να κάνω τώρα; Με το ζόρι;».


Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Να πω κάτι γιατί ίσως παρεξηγηθεί. Το σημαντικό ευδοκιμεί από το ασήμαντο. Ο έξυπνος ευδοκιμεί από τον ηλίθιο. Δεν ενοχλούμαι από κάποιον. Απλά και μόνο πάω μπροστά, επιλέγω να πάω μπροστά με αυτούς που με πήγαν πιο μπροστά».

Όσον αφορά το σχόλιο που ο ίδιος έκανε στον αέρα του J2US για τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Γιώργο Νταλάρα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος ξεκαθάρισε: «Είναι η άποψη μου εν πάση περιπτώσει. Απαγορεύεται να έχω μια άλλη άποψη; Λοιπόν, η άποψη μου είναι αυτή. Μπορείτε να την γράψετε όμως έτσι γιατί στο τέλος να μην τρελαθώ! Δεν υποτιμάω συναδέλφους διαγωνιζόμενους, όπως η κυρία Ολυμπίου και άλλοι τραγουδιστές. Το είπα για να πάει σε άλλα στάνταρ. Αυτό εννοούσα και σε αυτό επιμένω, για αυτό και ήρθα».

Πάντως καθ’ όλη τη διάρκεια των δηλώσεων του, η Δέσποινα Ολυμπίου δεν έκρυψε την αμηχανία της για όσα ειπώθηκαν διαχωρίζοντας ανά στιγμές την προσωπική της θέση.

Γιώργος Γιαννόπουλος: "Γνώρισα και ηλίθιους μέσα στο J2US και δεν θα μου λείψουν"
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Βυτιοφόρο πήγε να πέσει πάνω σε διαδηλωτές στη Μινεάπολη (βίντεο)

Μάικλ Τζόρνταν για Τζορτζ Φλόιντ: «Έχουμε υποστεί αρκετά, φτάνει...»

Πέθαναν 66χρονη και 87χρονος από κορωνοϊό - Στους 177 οι νεκροί στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης