«Kορωνο-πάρτι»: Βίντεο από τη διασκέδαση στα μπαλκόνια του Νέου Κόσμου

«Kορωνο-πάρτι»: Βίντεο από τη διασκέδαση στα μπαλκόνια του Νέου Κόσμου

Όπως φαίνεται στα  βίντεο που παρουσιάζει  το protothema.gr, dj  έπαιξε τραγούδια ντισκο του 1980 και 1990, στην εποχή της κραντίνας λόγω κορωνοϊού

balkonia
Μόδα τείνουν να γίνουν τα κορωνο-πάρτι από τα μπαλκόνια διαμερισμάτων της Αθήνας. Οι Αθηναίοι, οι οποίοι τηρούν τα μέτρα απαγόρευσης των Αρχών για τον περιορισμό της πανδημίας, εφευρίσκουν τρόπους προκειμένου να μην νιώθουν μοναξιά.

Πάρτι στο Νέο Κόσμο (1)


Μια ολόκληρη γειτονιά στην Αθήνα είχε την ευκαίρια για λίγη ώρα να νιώσει πως βρίσκεται σε club της παραλιακής αφού dj σκέφτηκε να σπάσει τη μονοτονία.

Mετά τις 18:00 έβγαλε στο μπαλκόνι του τα ηχεία, ένα μίκτη και έναν υπολογιστή. Φορώντας τα ακουστικά του προσπάθησε να διασκεδάσει για λίγο την γειτονιά του στον Νέο Κόσμο.

Πάρτι στο Νέο Κόσμο (2)
Κλείσιμο


Όπως και φαίνεται και στο βίντεο που βρήκε το protothema.gr, ο ευφάνταστος dj, σε επιτρεπτές ώρες, έβαλε τη μουσική στη διαπασών παίζοντας τραγούδια ντισκο του 1980 και 1990.

Το μπαλκόνι-πάρτι κράτησε περίπου μιαμιση ώρα και πολλοί ήταν αυτοί που κάθησαν και το απόλαυσαν πίνοντας κάτι ελαφρύ στο μπαλκόνι τους.

Σύμφωνα με το βίντεο, η γειτονια το διασκέδασε καθώς δεν υπήρξαν αντιδράσεις ενώ γνωρίζουν και προσωπικά τον disc jockey και μάλλον θα υπάρξει και δεύτερος γύρος διασκέδασης στην εν λόγω γειτονιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: 43 νεκροί - 56 νέα κρούσματα - 1.212 συνολικά

Κορωνοϊός - Χαρδαλιάς: «Πάσχα τέλος, μην κάνουμε λάθος τώρα»

Κορωνοϊός: Θεραπεύτηκαν 1003 ασθενείς με τη χλωροκίνη, λέει ο Ντιντιέ Ραούλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα