Κορωνοϊός: Ανέβαλαν την επίσκεψή τους στην Κύπρο οι Κάρολος και Καμίλα

Κορωνοϊός: Ανέβαλαν την επίσκεψή τους στην Κύπρο οι Κάρολος και Καμίλα

Αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας κορωνοϊού η επίσκεψη του διαδόχου του βρετανικού θρόνου στην Κύπρο, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου - Θα ήταν η πρώτη βασιλική επίσκεψη στο νησί από το 1993

prince_charles_camilla
Την αναβολή της επίσκεψης του Πρίγκιπα της Ουαλίας Καρόλου και της συζύγου του Δούκισσας της Κορνουάλης Καμίλα στην Κύπρο λόγω κορωνοϊού, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Clarence House στο Λονδίνο.

Η επίσκεψη του διαδόχου του βρετανικού θρόνου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου. Αυτή θα ήταν η πρώτη βασιλική επίσκεψη στο νησί από το 1993, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ είχε γίνει δεκτή από τον τότε Πρόεδρο Κληρίδη.

«Λόγω της εκτυλισσόμενης κατάστασης με την πανδημία του κορωνοϊού, η βρετανική κυβέρνηση κάλεσε τις Αυτών Υψηλότητες να αναβάλουν την ανοιξιάτικη περιοδεία του στη Βοσνία, την Κύπρο και την Ιορδανία», ανέφερε η ανακοίνωση από το Clarence House.

Το πρόγραμμα της τετραήμερης επίσκεψης θα συνιστούσε αναγνώριση των ιστορικών δεσμών των δύο χωρών, την κοινή συμμετοχή στην Κοινοπολιτεία και τη «δυναμική σχέση με το βλέμμα προς τα εμπρός σε τομείς όπως η εκπαίδευση και η επιστήμη», ανέφερε προηγούμενη ανακοίνωση από το Παλάτι.

Διαβάστε επίσης:

Στην Κύπρο τον Μάρτιο ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα

Στον δρόμο για τον θρόνο: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ετοιμάζεται για διάδοχος του πατέρα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK