«Μυστήριο στο δάσος»: Το πιο γλυκό παραμύθι…

«Μυστήριο στο δάσος»: Το πιο γλυκό παραμύθι…

Αγαπημένα μπισκότα, τρυφερά παραμύθια, πρωτότυπες εκδηλώσεις. Οι μικροί μας φίλοι έχουν πολλούς λόγους για να χαμογελούν...

«Μυστήριο στο δάσος»: Το πιο γλυκό παραμύθι…
Αγαπημένα μπισκότα, τρυφερά παραμύθια, πρωτότυπες εκδηλώσεις. Οι μικροί μας φίλοι έχουν πολλούς λόγους για να χαμογελούν!   

Κλείσιμο
Τα μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου δημιούργησαν για τους μικρούς τους φίλους την Παρέα Μπίσκο. Ο Μάνος, ο Πάνος, η Ισμήνη και η Κοραλία είναι αχώριστοι φίλοι από το Νηπιαγωγείο και ζουν την  πρώτη τους περιπέτεια, με τίτλο «Μυστήριο στο δάσος»!

Το παραμύθι διατίθεται δωρεάν με κάθε πολυσυσκευασία των μπισκότων Μιράντα.

Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί και δραματοποιημένες παρουσιάσεις του παραμυθιού στο κοινό, στα Super Market Σκλαβενίτης:

- Το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 στις  11.00 & 13.00 στον χώρο του παιδότοπου στη Χαλκηδόνα
- Το Σάββατο 5 Μαΐου 2012 στις  11.00 & 13.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων (Ιζόλα) στην Καλλιθέα 
- Το Σάββατο 12Μαϊου 2012 στις  11.00 & 13.00 στον χώρο του παιδότοπου στο Κερατσίνι

Οι μικροί φίλοι των μπισκότων Μιράντα θα έχουν την ευκαιρία να δουν δραματοποιημένο  το παραμύθι αλλά και να παίξουν πολλά παιχνίδια, ενώ θα τους περιμένουν και αρκετές εκπλήξεις. Την επιμέλεια του βιβλίου είχε η κυρία Ντόρα Πάλλη από τις εκδόσεις book stories, ενώ τα κείμενα έγραψε η κυρία Λίτσα Μπαλτέα και την εικονογράφηση έκανε ο κύριος Αλέξανδρος Χαμηλάκης. 

Τα μπισκότα Μιράντα είναι τα αγαπημένα μπισκότα των παιδιών από τη βρεφική κιόλας ηλικία και διατίθενται σε μια εμπλουτισμένη σειρά με επιλογές: κλασσική, με αλεύρι ολικής άλεσης, γάλα και ασβέστιο ή με σοκολάτα γάλακτος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης