Ξαναψάχνουν το «σεντούκι» του Αλή Πασά στα Τρίκαλα

Ξαναψάχνουν το «σεντούκι» του Αλή Πασά στα Τρίκαλα

Νέες ενέργειες για το θησαυρό του Αλή Πασά θα ξεκινήσει σε είκοσι περίπου ημέρες, ο Ελληνοαυστραλός ο οποίος δεν το βάζει κάτω

Ξαναψάχνουν το «σεντούκι» του Αλή Πασά στα Τρίκαλα
Νέες ενέργειες για το θησαυρό του Αλή Πασά θα ξεκινήσει σε είκοσι περίπου ημέρες, ο Ελληνοαυστραλός ο οποίος δεν το βάζει κάτω!

Επισκέφθηκε, λοιπόν, αυτή τη φορά,  τον «φρέσκο» δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου με τον οποίο, συζήτησαν την αδειοδότηση για νέες ανασκαφές στο ίδιο σημείο, όπου σύμφωνα με τον Ελληνοαυσταλό είναι κρυμμένος ο θησαυρός, ενώ βρίσκεται σε επαφή και με τις άλλες συναρμόδιες υπηρεσίες.

Κλείσιμο
Πάντως, πριν από λίγους μήνες, το γεωτρύπανο, αντί του θησαυρού του Αλή Πασά, έφερε στην επιφάνεια νερό και μάλιστα σε μεγάλη ποσότητα. Η τρύπα σφραγίστηκε και στο μέλλον μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρδευτικές ανάγκες της περιοχής των Αγίων Θεοδώρων.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι εδώ και αρκετούς μήνες, η ζωή των κατοίκων της περιοχής, έχει αλλάξει άρδην. Από τότε που ανακοινώθηκε το φιλόδοξο αυτό σχέδιο, δημοσιογράφοι Έλληνες και ανταποκριτές ξένων πρακτορείων ειδήσεων στην Ελλάδα, ζητούν να μάθουν περισσότερα για την ανακάλυψη του τεράστιου, όπως λέγεται, θησαυρού του Αλή Πασά.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης