Καιρός: Αίθριος σήμερα Σάββατο με θερμοκρασίες ως 24 βαθμούς Κελσίου

Καιρός: Αίθριος σήμερα Σάββατο με θερμοκρασίες ως 24 βαθμούς Κελσίου

Πώς θα κυλήσει καιρικά η μέρα σε όλη τη χώρα - Άνοδος της θερμοκρασίας και άνεμοι ως 6 μποφόρ

aithrios-kairos_ilios
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Σάββατο, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και σε αρκετές περιοχές θα φτάσει τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά, στη Μακεδονία και στη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενησουν. Το βράδυ στα ανατολικά θα στραφούν σε ανατολικών διευθύνσεων και στο Θρακικό θα ενισχυθούν έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Κλείσιμο
Στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 και πρόσκαιρα το πρωί έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανειί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Τέλος, στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ που βαθμιαια θα εξασθενησουν και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός στην Ιταλία: Παράταση των μέτρων καραντίνας μέχρι 3 Μαΐου

Κορωνοϊός- Βρετανία: Βγήκε από την εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Κορωνοϊός: Δείτε σε ενα συγκλονιστικό βίντεο πώς ο ιός άλλαξε την ανθρωπότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης