Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Τσάκωσαν» Αφγανούς για άσκοπη μετακίνηση στα διόδια της Ελευσίνας
Μία μικρή ομάδα Αφγανών ανέφεραν ότι έστειλαν sms για σωματική άσκηση, αλλά δεν έπεισαν τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τους επιβληθεί πρόστιμο 150 ευρώ
Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι που πραγματοποιούν οι αστυνομικοί σε οδηγούς στα διόδια και τους ζητούν το απαραίτητο έντυπο μετακίνησης για να βεβαιωθούν ότι δεν ταξιδεύουν για αναψυχή.
Απο νωρίς το πρωί στην Ελευσίνα, αστυνομικοί σταματούν τους οδηγούς και τους ζητούν το απαραίτητο έντυπο μετακίνησης.
Σε περίπτωση που εντοπίσουν κάποιον που δεν το έχει ή η δικαιολογία του δεν ειναι πειστική τον οδηγούν στο βανάκι της αστυνομίας που είναι σταθμευμένο και κόβουν το πρόστιμο.
Ανάμεσα στους παραβάτες ήταν και μία μικρή ομάδα Αφγανών, οι οποίοι ανέφεραν ότι έστειλαν sms για σωματική άσκηση, αλλά δεν έπεισαν τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τους επιβληθεί πρόστιμο 150 ευρώ.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.