Μανώλης Γλέζος: Αντίο στον «τελευταίο παρτιζάνο της Ευρώπης»
Η κηδεία του τελέσθηκε δημοσία δαπάνη ως ελάχιστος φόρος τιμής - Ο Μανώλης Γλέζος είχε ζητήσει θρησκευτική κηδεία και το είχε πει στον κ.Ιερώνυμο προ τριετίας περίπου - Μεσίστια κυματίζει η σημαία στην Ακρόπολη, αλλά και στο Μαυσωλείο Θυμάτων Ναζισμού, στο Δίστομο
Ο στενός οικογενειακός κύκλος-λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό- είπε το τελευταίο αντίο στο ιστορικό στέλεχος και τον αγωνιστή της Αριστεράς, στο ναό των Αγίων Θεοδώρων του Α' Νεκροταφείου της Αθήνας. Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, πράγμα που του είχε ζητήσει ο ίδιος ο εκλιπών πριν από περίπου τρία χρόνια.
H κηδεία πραγματοποιήθηκε με αυστηρά μέτρα αυτοπροστασίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ τελέστηκε δημοσία δαπάνη, ως ελάχιστος φόρος τιμής προς τον Μανώλη Γλέζο και την προσφορά του στην πατρίδα.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.