Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ποια είναι η εικόνα σήμερα στις παραλίες - Ποιοι πειθαρχούν και ποιοι όχι
Το οδοιπορικό του protothema.gr στο παραλιακό μέτωπο, σε σημεία όπως ο Φλοίσβος, το Καβούρι, ο Άλιμος, δείχνει ότι υπήρχαν κάποιοι που δεν πειθάρχησαν στα αυστηρά μέτρα
Πρώτο Σάββατο απαγόρευσης κυκλοφορίας και αρκετοί ήταν αυτοί που δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον ήλιο και τον καλό καιρό και βγήκαν από τα σπίτια τους.
Το οδοιπορικό του protothema.gr στο παραλιακό μέτωπο, σε σημεία όπως ο Φλοίσβος, το Καβούρι, ο Άλιμος, δείχνει ότι υπήρχαν κάποιοι που δεν πειθάρχησαν στα αυστηρά μέτρα.
Κάποιοι, μάλιστα, βγήκαν ακάμα και σε παρέες για να απολαύσουν τον ήλιο αγνοώντας τα αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.
Την ίδια ώρα η κίνηση στους δρόμους είναι περιορισμένη και λίγα είναι τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.