Ύποπτα συμπτώματα εμφάνισε μέλος πληρώματος του εγ/ο-γ «ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π».
Πιο συγκεκριμένα το πλοίο ήταν χθες το βράδυ με διανυκτέρευση στο λιμάνι της Μυκόνου.
Σήμερα το πρωϊ είχε δρομολόγιο για Τήνο-Άνδρο-Ραφήνα. Όμως ένα μέλος του πληρώματος παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα για κορωνοϊό. Αμέσως ο πλοίαρχος ειδοποίησε της λιμενικές και υγειονομικές αρχές και το πλοίο το αναχώρησε από τη Μύκονο κενό επιβατών με προορισμό τη Ραφήνα. Στο λιμάνι θα παραλάβει τον ναυτικό ασθενοφόρο και θα επαναφέρει σε νοσοκομείο αναφοράς για να γίνει ο ιατρικός έλεγχος.
Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της εξέτασης το πλοίο θα παραμείνει ση Ραφήνα και ρ πλήρωμα σε καραντίνα
Στο μεταξύ, το SuperFerry II ενώ είχε αναχωρήσει κατά τις 10.00 σήμερα τα πρωί από τη Ραφήνα για τον Πειραιά όπου θα δέσει γιατί δεν υπάρχει επιβατική κίνηση, πήρε εντολή ενώ έπλεε κοντά στη Μακρόνησο να αλλάξει προορισμό και να πάει στη Μύκονο για να εκτελέσει το προγραμματισμένο δρομολόγιο του «ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π». Το πλοίο αναμένεται να καταπλεύσει στη Μύκονο στις 14.00 με ώρα αναχώρησης για την εκτέλεση του δρομολογίου στις 14.30.
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;