Κορωνοϊός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα αεροδρόμια της χώρας

Κορωνοϊός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα αεροδρόμια της χώρας

Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση εξετάζει πώς θα έρθουν πίσω στην Ελλάδα μόνο οι Έλληνες που είναι απαραίτητο, σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας

gerape_1
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα αεροδρόμια της χώρας, άφησε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ.

Με δεδομένη την πανδημία από τον κορωvοϊό και την κατάσταση που επικρατεί σε ολόκληρο τον κόσμο , η ελληνική κυβέρνηση έχει προετοιμαστεί να λάβει όλα τα μέτρα για να μην εξαπλωθεί ο ιός στη χώρα μας.

Όπως σημείωσε ο κ. Γεραπετρίτης, αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση εξετάζει πώς θα έρθουν πίσω στην Ελλάδα μόνο οι Έλληνες που είναι απαραίτητο να γυρίσουν και όχι – όπως είπε ο ίδιος – εκείνοι που θέλουν να έρθουν στην πατρίδα για διακοπές.

Γεραπετρίτης


Κλείσιμο
Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τώρα έχουν κλείσει τα σύνορα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης όπως η Ιταλία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο και η κυβέρνηση θα λάβει όποιο μέτρο χρειαστεί.

Νωρίτερα και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε, μιλώντας στο OPEN, ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου. «Τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου», όπως είπε.

Ειδήσεις σήμερα:

Γεραπετρίτης για κορωνοϊό: «Έσχατο σενάριο η απαγόρευση της κυκλοφορίας»

Κορωνοϊός: Πώς η απαγόρευση κυκλοφορίας και τα μέτρα άλλαξαν το τοπίο της εγκληματικότητας στη χώρα μας

Κορωνοϊός: Έσπασε το «φράγμα» των 600.000 κρουσμάτων παγκοσμίως - Στους 27.862 οι νεκροί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK