Πορεία αναρχικών στο κέντρο της Αθήνας

Πορεία αναρχικών στο κέντρο της Αθήνας

Πορεία συμπαράστασης για τις συλλήψεις τεσσάρων μελών της οργάνωσης «σύντροφοι - συντρόφισσες»  - Πορεία αντιεξουσιαστών και στη Θεσσαλονίκη

4974211
Πορεία διαμαρτυρίας για τις χθεσινές συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ. τεσσέρων μελών της οργάνωσης «σύντροφοι - συντρόφισσες», πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης μέλη του αναρχικού χώρου.

Στην πορεία που ξεκίνησε από τα Προπύλαια συμμετείχαν περίπου 200 άτομα.

Πορεία αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη

Την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου έκαναν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για Αλβανό ομοϊδεάτη τους, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο της απέλασης, καθώς οι αρμόδιες αρχές δεν του ανανέωσαν την άδεια παραμονής του στην Ελλάδα.

Όπως μετέδωσε το thestival.gr, το εν λόγω άτομο είχε συλληφθεί σε πορεία για την επέτειο θανάτου του Α. Γρηγορόπουλου το 2014. Οι αλληλέγγυες σε αυτόν αναρχικές ομάδες καταγγέλλουν ότι η δίωξη του και η μη ανανέωση της άδειας παραμονής του έχουν εκδικητικό χαρακτήρα. «Καμία σκέψη για απέλαση» γράφει το κεντρικό πανό που κρατούν οι διαδηλωτές.

Λόγω της πορείας η Τροχαία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων που περιφρουρούσαν την διαδήλωση των αντιεξουσιαστών ήταν διακριτική. Δείτε το βίντεο του thestival.gr

Κλείσιμο
Thestival.gr Πορεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης