Ξάφριζαν χρήματα από σούπερ μάρκετ στη Φθιώτιδα

Ξάφριζαν χρήματα από σούπερ μάρκετ στη Φθιώτιδα

Οι «μακρυχέρηδες» είχαν πάνω τους 765 ευρώ

Lamia-klopes
Αμετανόητοι αποδείχθηκαν δύο αλλοδαποί που είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για κλοπές χρημάτων από καταστήματα, καθώς συνελήφθησαν για μια ακόμη φορά μετά από άλλες τρεις παρόμοιες κλοπές χρημάτων και εξιχνιάστηκε άλλη μια που είχαν διαπράξει πριν από δυο εβδομάδες!

Το μεσημέρι της Τρίτης, οι δράστες απασχόλησαν τους υπαλλήλους δυο σούπερ μάρκετ και ενός μίνι μάρκετ περιοχών της Λαμίας και ξάφρισαν όσα χρήματα περιείχαν οι ταμειακές μηχανές. Στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο όμως εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, της Ασφαλείας και της Άμεσης Δράσης Λαμίας στην ευρύτερη περιοχή της Αρκίτσας στην Φθιώτιδα.

Οι «μακρυχέρηδες» είχαν πάνω τους 765 ευρώ που αποδόθηκαν στους καταστηματάρχες, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν. Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε ότι και στις 17 Φεβρουαρίου είχαν κλέψει χρήματα με την ίδια μέθοδο από άλλο σούπερ μάρκετ περιοχής της Λαμίας. Οι αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με την κατηγορία των διακεκριμένων κλοπών, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την έρευνα για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις κλοπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης