Καταδίωξη για Ρουμάνους που ξάφρισαν ψιλικατζίδικο στη Λαμία

Καταδίωξη για Ρουμάνους που ξάφρισαν ψιλικατζίδικο στη Λαμία

Οι δύο Ρουμάνοι συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκε το χρηματικό ποσό που είχαν κλέψει από το μαγαζί

peripoliko
Ως τον κόμβο της Αρκίτσας πρόλαβαν να φτάσουν οι δυο Ρουμάνοι που ξάφρισαν ένα ψιλικατζίδικο στη Λαμία και διέφυγαν με ένα γαλάζιο Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Audi με πινακίδες της πατρίδας τους. Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων οδήγησε στην σύλληψή τους.

Αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας και του τμήματος Καμένων Βούρλων εντόπισαν το ύποπτο αυτοκίνητο να κινείται στην εθνική οδό Αθηνών– Λαμίας με κατεύθυνση προς την Αθήνα, το καταδίωξαν και κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν. Οι δύο Ρουμάνοι συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκε το χρηματικό ποσό που είχαν κλέψει από το μαγαζί. Στη συνέχεια προσήχθησαν στην Ασφάλεια Λαμίας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, ενώ το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε.

Έκλεψε μηχανή, τη βαρέθηκε και της έβαλε φωτιά

Δεν του έφτανε που έκανε βόλτες με τη μοτοσικλέτα που έκλεψε έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της στην Κόρινθο, όταν τη... βαρέθηκε της έβαλε και φωτιά για να εξαφανίσει τα ίχνη του ο 42χρονος Έλληνας δράστης! Η μηχανή καταστράφηκε ολοσχερώς, αλλά ο δράστης εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, συνελήφθη και η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του για κλοπή και εμπρησμό, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης