Υπουργείο Δικαιοσύνης: Σύσκεψη για την ιεράρχηση των κτηριακών αναγκών

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Σύσκεψη για την ιεράρχηση των κτηριακών αναγκών

Στη σύσκεψη του υπουργού Κωνσταντίνου Τσιάρα με τον πρόεδρο και στελέχη της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» αποφασίστηκε η εκπόνηση κτηριολογικού προγράμματος 

Τσιαρας-_Κτ_Υπ__Α_Ε__4_3_20
Η εκπόνηση του κτηριολογικού προγράμματος του υπουργείου Δικαιοσύνης βρέθηκε στο επίκεντρο της νέας ευρείας συνάντησης του υπουργού Δικαιοσύνης Κωνσταντίνου Τσιάρα με τον πρόεδρο και στελέχη της εταιρείας «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.» (Κτ.Υπ. Α.Ε.).

Στο πλαίσιο αυτής της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Δικαιοσύνης ιεραρχήθηκαν οι κτηριακές ανάγκες της Δικαιοσύνης και συζητήθηκαν τόσο οι δυνατότητες ανέγερσης νέων δικαστικών μεγάρων, όσο και η συντήρηση και ανακατασκευή υφιστάμενων κτηρίων.

Ακόμη, εξετάστηκε η ενεργοποίηση όλων των διαθέσιμων εργαλείων, μεταξύ των οποίων οι συμπράξεις του Δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα, με στόχο την άμεση εκκίνηση του προγράμματος εκσυγχρονισμού των κτηριακών υποδομών σε όλη την επικράτεια, ενώ συμφωνήθηκε η εντατικοποίηση των τεχνικών συναντήσεων της Κτ.Υπ. Α.Ε. με τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Στην σύσκεψη, εκτός από τον πρόεδρο της Κτ.Υπ. Α.Ε. Τιμολέοντα Κατσίπο, παραβρέθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος Θανάσης Γιάνναρης, ο γενικός διευθυντής έργων Θεόδωρος Κυριαζόπουλος, ο νομικός σύμβολος Στέλιος Στάικος και ο σύμβουλος οικονομικών Θανάσης Βρυώνης. Επίσης, στην συνάντηση συμμετείχε ο γενικός γραμματέας ιδιωτικών επενδύσεων και ΣΔΙΤ του υπουργείου Επενδύσεων και Ανάπτυξης Νικόλαος Μαντζούφας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης