Έκρυβε δυόμισι κιλά κάνναβης σε χωριό της Καβάλας

Έκρυβε δυόμισι κιλά κάνναβης σε χωριό της Καβάλας

Ο 38χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας

Kavala-xasis
Η συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που είχε πάνω του ένας 38χρονος Έλληνας, όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Παγγαίου να οδηγεί το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στην Ελευθερούπολη και τον σταμάτησαν για έλεγχο, αποκάλυψε όλο το φάσμα της παράνομης δραστηριότητάς του.

Στην έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του σε κοινότητα της Καβάλας, βρέθηκαν 12 συσκευασίες και κουτιά με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δυο κιλών και 176,4 γραμμαρίων και μια συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα και κλώνους κάνναβης βάρους 372 γραμμάριων. Όλα κατασχέθηκαν και ο 38χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Σύλληψη για ναρκωτικά και στην Κέρκυρα

Κατά τη διάρκεια επιχείρησης που οργανώθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών για την αντιμετώπιση της διακίνησης ουσιών στην Κέρκυρα, συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής ένας 40χρονος Έλληνας στο σπίτι του οποίου έγινε έρευνα και βρέθηκαν συσκευασίες με συνολικά 700 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης