«Άγαλμα» ο Πουλόπουλος για το οικόπεδο στην Εκάλη που βγαίνει στο «σφυρί»

«Άγαλμα» ο Πουλόπουλος για το οικόπεδο στην Εκάλη που βγαίνει στο «σφυρί»

Σε πλειστηριασμό 1,5 στρέμμα ιδιοκτησίας του Γιάννη Πουλόπουλου για δάνειο €300.000 Πωλείται και το ιστορικό οινοποιείο του Κώστα Μπουτάρη

poulop
Επιταχύνονται διαρκώς οι ρυθμοί με τους οποίους πραγματοποιούνται πλειστηριασμοί για χρέη. Ηδη στο σύστημα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας βρίσκονται αναρτημένοι πάνω από 5.000, οι οποίοι έχει προγραμματιστεί να διεξαχθούν μέσα στη χρονιά. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός αυξάνεται διαρκώς.

Μέσα στα κουφάρια εταιρειών, ξενοδοχείων, αλλά και ακίνητων και κινητών αξιών που βγαίνουν στο σφυρί ξεχωρίζουν κάποια λόγω των αναγνωρίσιμων ή διάσημων ιδιοκτητών τους, όπως, για παράδειγμα, ο Γιάννης Πουλό­πουλος, ο λαϊκός τροβαδούρος που αγαπήθηκε όσο λίγοι από το ελληνικό κοινό.

Επίσης, κάποια βαριά ονόματα της εγχώριας επιχειρηματικής και εφοπλιστικής ελίτ, όπως ο Μαρής Εμπειρίκος, του οποίου το μερίδιο στους Πεταλιούς βγαίνει εκ νέου σε πλειστηριασμό, ή ο Αλέξανδρος Μιχαηλίδης της γνωστής οικογένειας της Β. Ελλάδας πίσω από την υπεραιωνόβια Καπνική Μιχαηλίδης που «έσκασε» το 2017.

Αντιμέτωποι με το «σφυρί» θα βρεθούν επίσης ο ιδρυτής της πτωχευθείσας NEOSET Κωνσταντίνος Αλεξανδράκης, ο Κώστας Μπουτάρης, καθώς η Ι. Μπουτάρης και Υιοί κινδυνεύει να χάσει το οινοποιείο της Νάουσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης