Παρνασσός: Ολονύχτια επιχείρηση για τον εντοπισμό περιπατητή

Παρνασσός: Ολονύχτια επιχείρηση για τον εντοπισμό περιπατητή

Ο αγνοούμενος είχε ανέβει με παρέα στη Δαύλεια με προορισμό το Μοναστήριο της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

parnassos_emak
Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η κυριακάτικη εκδρομή φίλων στην ορεινή Δαύλεια με προορισμό το ιστορικό Μοναστήρι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Στις πλαγιές του νοτιοανατολικού Παρνασσού, ο ένας εκ των φίλων ενημέρωσε ότι θα επιστρέψει στη βάση τους καθώς κουράστηκε, όμως φαίνεται ότι έχασε τον προσανατολισμό του στο πυκνό δάσος της περιοχής.

Η παρέα του προσπάθησε να τον κατευθύνει ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να μπερδεύτηκε ακόμη περισσότερο, ενώ τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα όταν έμεινε από κινητό.

Με κλήση στο «112», από τους φίλους του, τέθηκε σε συναγερμό η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς, άνδρες της οποίας εντόπισαν τον χαμένο περιπατητή, χωρίς όμως να καταφέρουν να τον προσεγγίσουν μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής.

Ζητήθηκε μάλιστα η συνδρομή της 7ης ΕΜΑΚ, καθώς το σημείο που παγιδεύτηκε ουσιαστικά ο άνδρας, είναι δύσβατο και χρειάζεται ορειβατικός εξοπλισμός που διαθέτει η έμπειρη Ομάδα. Στην αποστολή από Λαμία συμμετέχουν συνολικά έξι άτομα, με επικεφαλής το Διοικητή της 7ης ΕΜΑΚ Αντιπύραρχο Σίμο Αποστόλου.

Πηγή: www.lamiareport.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης