Νέα σύλληψη με ναρκωτικά στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης!

Νέα σύλληψη με ναρκωτικά στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης!

Ο δράστης πέταξε από την Αθήνα - Ερωτήματα για τον τρόπο που γίνονται οι έλεγχοι στο «Ελ. Βενιζέλος»

Mytilini-Hrwini-kokaini
Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες ένας επιβάτης πτήσης από την Αθήνα συνελήφθη «φορτωμένος» με ναρκωτικά στο αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» της Μυτιλήνης, δημιουργώντας ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι έλεγχοι στον αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος»!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν τον 48χρονο Έλληνα, του έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη βάρους 107 γραμμαρίων και άλλη μια με κοκαΐνη βάρους 2,5 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, βρέθηκαν στο σπίτι του 48χρονου δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές με υπολείμματα ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν και 250 ευρώ που είχε στην κατοχή του. Μάλιστα, προέκυψε ότι είχε αγοράσει τα ναρκωτικά από περιοχή της Αττικής και τις προόριζε για πώληση σε χρήστες στη Μυτιλήνη. Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Με τις ίδιες κατηγορίες είχε παραπεμφθεί στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και ένας 49χρονος Έλληνας που είχε συλληφθεί στον αερολιμένα του νησιού το περασμένο Σάββατο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς του έκαναν έλεγχο και βρήκαν πάνω του επτά νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη βάρους 92,5 γραμμαρίων, τις οποίες επίσης είχε προμηθευτεί από περιοχή της Αττικής για να τις πουλήσει σε τοξικομανείς της Λέσβου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης