Βόλος: Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για την 70χρονη - Πέθανε από τις δαγκωματιές του σκύλου της

Βόλος: Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για την 70χρονη - Πέθανε από τις δαγκωματιές του σκύλου της

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα απεβίωσε από αιμορραγία που προκλήθηκε από δύο τραύματα 

dogo12
Σοκάρουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα ακριβή αίτια θανάτου της 70χρονης στα Καλά Νερά, η οποία το περασμένο Σάββατο βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της, ενώ ο σκύλος της ράτσας ντόγκο αρτζεντίνο ήταν κοντά σε εκείνη με τη μουσούδα γεμάτη αίματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης έδειξε ότι τα αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας προκλήθηκαν από δαγκωματιές σκύλου.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, η γυναίκα απεβίωσε από αιμορραγία που προκλήθηκε από δύο τραύματα από δήγμα κυνός, στο δεξί μέρος του λαιμού της και στο κεφάλι.

Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης έχει παραγγείλει ακόμη τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα κοινοποιηθούν σε περίπου ένα μήνα.

Επισημαίνεται ότι για το εν λόγω θέμα δεν έχουν γίνει ακόμη ανακοινώσεις. Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας πιστεύει ότι ο σκύλος δεν είχε πρόθεση να της κάνει κακό και ότι έτρεξε κοντά της για να τη βοηθήσει και όχι για να της επιτεθεί.

Η Αστυνομία, μετά τα εμφανή δαγκώματα στο σώμα της γυναίκας, είχε χαρακτηρίσει τον θάνατο ως «αιφνίδιο περιστατικό» και είχε παραγγείλει τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Μετά τη διαπίστωση του θανάτου ενημέρωνε ότι η 70χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά της, με βάση τις πρώτες αναφορές από τους οικείους της, ενώ το πρωί του Σαββάτου είχε ενημερώσει τον σύζυγό της ότι αισθανόταν ζάλη. Η Αστυνομία ενημέρωνε ακόμη ότι η 70χρονη έφερε στον αυχένα δήγμα κυνός.

Κλείσιμο
Πηγή: taxydromos
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης