Έκανε τα δυο σπίτια του στη Θεσσαλονίκη... «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών!

Έκανε τα δυο σπίτια του στη Θεσσαλονίκη... «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών!

Ο 52χρονος διακινούσε ηρωίνη, κοκαΐνη, μεθαδόνη και χάπια

Kilkis-narkwtika
Όλες τις απαιτήσεις κάλυπτε ένας 52χρονος που βρέθηκε στο στόχαστρο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς, καθώς είχε μετατρέψει και τα δυο σπίτια που χρησιμοποιούσε στην Θεσσαλονίκη σε... παντοπωλεία ναρκωτικών για να διακινεί ηρωίνη, κοκαΐνη, μεθαδόνη και χάπια!

Οι αστυνομικοί από το Κιλκίς εντόπισαν πρώτα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης έναν 64χρονο «πελάτη» του διακινητή, ο οποίος είχε μόλις αγοράσει από αυτόν ηρωίνη βάρους 10 γραμμαρίων και τον συνέλαβαν. Στη συνέχεια εντοπίστηκε ο 52χρονος να κινείται με το αυτοκίνητό του, συνελήφθη και σε έρευνες που έγιναν στα δυο σπίτια του βρέθηκαν οκτώ συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 17,7 γραμμαρίων, μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, πλαστικά δοχεία με 240 ml υγρής μεθαδόνης, 72 ναρκωτικά χάπια και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Στην κατοχή του κατασχέθηκαν το όχημα που χρησιμοποιούσε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών και 120 ευρώ από την πώλησή τους και οδηγήθηκε μαζί με τον 60χρονο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για αγορά και διακίνηση ναρκωτικών αντίστοιχα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης