Αχαΐα: Τον μαχαίρωσε, τον μετέφερε στο νοσοκομείο και τελικά συνελήφθη

Αχαΐα: Τον μαχαίρωσε, τον μετέφερε στο νοσοκομείο και τελικά συνελήφθη

Ο 44χρονος, που συνελήφθη για το μαχαίρωμα ενός 50χρονου στο Αίγιο, ήταν εκείνος που τον είχε μεταφέρει νωρίτερα στο νοσοκομείο, πριν εντοπιστεί και συλληφθεί

maxairoma
Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη μετά το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, όπως έγραψε το tempo24.news, στο Άνω Διακοπτό Αιγιαλείας, με θύμα 50χρονο Έλληνα και δράστη 44χρονο Αλβανικής καταγωγής.

Ο δράστης αφού μαχαίρωσε πισώπλατα δυο φορές τον 50χρονο στην πλάτη και κάτω από τη μασχάλη, στη συνέχεια τον μετέφερε με το αυτοκίνητο του δεύτερου, στο Νοσοκομείο Αιγίου. Ο τραυματίας εισήχθη εσπευσμένα στο νοσηλευτικό ίδρυμα και όση ώρα ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τον περιέθαλπταν, ο δράστης περίμενε στο χώρο στάθμευσης του Νοσοκομείου. Εκεί τον εντόπισαν οι Αστυνομικοί, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

Το περιστατικό όπως αποκάλυψε το tempo24.news, συνέβη όταν σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται το θύμα, μετέβη στο σπίτι του δράστη προκειμένου να μεταφέρει ποσότητα κρασιού. Κατά την παραμονή του στο σημείο φέρεται οι δυο άνδρες να είχαν κάποιο λεκτικό επεισόδιο, χωρίς όμως αυτό να πάρει διαστάσεις. Κατά την αποχώρηση του 50χρονου από την οικεία του 44χρονου και ενώ κατευθυνόταν στο αυτοκίνη του, δέχθηκε πισώπλατα πλήγμα από τον αλλοδαπό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το μαχαίρι μήκος 12 εκατοστών, βρέθηκε πεταμένο σε χωράφι, περίπου 20 μέτρα από τον τόπο του συμβάντος. Ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί τα ακριβή αίτια της λογομοχίας που οδήγησε στο αιματηρό επεισόδιο.

Ο 44χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης