Πάτρα: Ξάφρισε κινητό ξεχασμένο σε ΑΤΜ

Πάτρα: Ξάφρισε κινητό ξεχασμένο σε ΑΤΜ

Το GPS της συσκευής αποκάλυψε από πού εξέπεμπε το στίγμα του τηλεφώνου

kinito_aftodioikisi1
Δεν πρόλαβε να χαρεί το αξίας 450 ευρώ κινητό που είχε βρει ξεχασμένο πάνω σε ένα ΑΤΜ τράπεζας στην Πάτρα το μεσημέρι της Δευτέρας, ένας 50χρονος ο οποίος το έβαλε στην τσέπη χωρίς να σκεφτεί να αναζητήσει τον... αφηρημένο νόμιμο ιδιοκτήτη του που το άφησε ενώ έβγαζε χρήματα από το μηχάνημα.

Το GPS της συσκευής αποκάλυψε από πού εξέπεμπε το στίγμα του τηλεφώνου και αμέσως ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι δεν άργησαν να εντοπίσουν τον 50χρονο. Το κινητό βρέθηκε πάνω του και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του που το είχε ξεχάσει. Όσο για τον για λίγο κάτοχό του, συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, από την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για κλοπή.

Τρεις συλλήψεις στη Σπάρτη 

Αδυναμία στα κλεμμένα οχήματα είχαν τρεις νεαροί Έλληνες οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας, όταν επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα αυτοκίνητο στη Σπάρτη. Όπως προέκυψε, μάλιστα, οι δράστες είχαν κλέψει και την προηγούμενη Τρίτη ένα όχημα, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Οι συλληφθέντες ηλικίας 17, 19 και 23 χρόνων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης με κατηγορίες για κλοπή τροχοφόρου τετελεσμένη και σε απόπειρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης