Εξαφάνιση στο Βόλο: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του 37χρονου

Εξαφάνιση στο Βόλο: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του 37χρονου

Αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας

volos12agnoymenos
Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια του 37χρονου Ηλία Πινακά που αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας οπότε και σχόλασε από την εργασία του σε γνωστό υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας στον Βόλο, στην περιοχή ''Old City''.

Σύμφωνα με τη σύζυγό του Αγγελική, ο 37χρονος έφυγε το μεσημέρι της Δευτέρας από την περιοχή του Old City όπου εργάζεται ως security, οδηγώντας το αυτοκίνητο του μάρκας ''Fiat Punto'' μπλε χρώματος με πινακίδες ΒΟΧ 4377, με κατεύθυνση την περιοχή Χιλιαδούς όπου διαμένει φορώντας τη στολή της εργασίας του (μαύρο παντελόνι και μαύρο πουκάμισο) και έκτοτε αγνοείται.


Όπως ανέφερε η ίδια στο protothema.gr, θέλει να είναι καλά στην υγεία του και να επιστρέψει γρήγορα στο σπίτι του και στην οικογένειά του.
«Δεν υπάρχει κανένα νεότερο στην αναζήτηση του συζύγου μου. Βρέχει κιόλας και ανησυχούμε. Η αστυνομία ψάχνει και ελπίζουμε για το καλύτερο. Θέλουμε να είναι καλά στην υγεία του, αυτό μας ενδιαφέρει. Σαν ζευγάρι λογικό είναι να υπάρχουν θέματα και οικονομικά, όχι όμως άσχημα. Έχει δύο υπέροχα παιδιά που τα αγαπάει, εμένα με αγαπάει τους γονείς του το ίδιο, είναι άνθρωπος της λογικής. Έκανε δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα, οικογένεια με δύο παιδιά και υπήρχε και η βοήθεια από τους γονείς. Δεν ξέρω τίποτα άλλο ειλικρινά» είπε αναστατωμένη η κ. Αγγελική.

IMG_7896


Μάλιστα, συγκίνηση προκαλεί και η μόλις πέντε ετών κόρη του η οποία αναζητά καθημερινά τον πατέρα της. «Τα παιδάκια μας δεν έχουν καταλάβει κάτι απλά η μεγάλη μου η κόρη τον αναζήτησε να του μιλήσει. Και της είπα ότι είναι στην εργασία του και δουλεύει. Τα παιδιά είναι στην μητέρα μου και μου είπε στο τηλέφωνο πως θέλει να μιλήσει στον μπαμπά και εγώ της είπα ότι δεν είναι μαζί μου αλλά είναι στην δουλειά και μου είπε εντάξει όταν γυρίσει να με πάρει πίσω τηλέφωνο. Μην το ξεχάσει. Και της απάντησα οτι θα έχει πολλή δουλειά και μπορεί να μην έρθει και το βράδυ. Το παιδί ξέρει οτι εργάζεται ο πατέρας του σκληρά» είπε.


Αξίζει να αναφερθεί πως σήμερα η Γραμμή Ζωής κοινοποίησε και τα στοιχεία του αγνοούμενου και όποιος δει κάτι να ειδοποιήσει αμέσως την Αστυνομία ή το τηλέφωνο της Εθνικής Γραμμής 1065.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης