Θεσσαλονίκη: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους

Θεσσαλονίκη: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους

Η έκπληξη που επιφύλασσε ο δήμαρχος της πόλης ήταν ότι ανέβηκε στη σκηνή ως μαέστρος κρατώντας την μπαγκέτα του και με μια αστραπιαία κίνηση δείχνοντας προς το δέντρο, εκείνο άναψε αμέσως

88_copy_copy
Τα γιορτινά της φόρεσε και επίσημα σήμερα η Θεσσαλονίκη με τον δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα να δίνει, το σήμα έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων για την φωταγώγηση του δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους.

Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στην πλατεία απαθανατίζοντας με τα κινητά τους τηλέφωνα τη στιγμή της φωταγώγησης του δέντρου με τα χιλιάδες λαμπιόνια του να δίνουν λάμψη στην πλατεία.

Thestival.gr Ζέρβας μαέστρος


Η γιορτή άρχισε με καλωσόρισμα απο τον παρουσιαστη, Σάκη Τανιμανιδη και το σάλπισμα από τις τρομπέτες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης απο τα μπαλκόνια γύρω απο την πλατεία.

Thestival.gr Συμφωνική ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης
Κλείσιμο


Ακολούθησε η εμφάνιση του συνόλου Piandaemonium με 6 πιάνα με ουρά επί σκηνής και 12 διακεκριμένους πιανίστες.

Στη συνέχεια και σε σύμπραξη με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου οι πολίτες που βρέθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους, απόλαυσαν άριες και μελωδίες από τέσσερις λυρικές τραγουδίστριες.

Thestival.gr Χριστούγεννα πλατεία Αριστοτέλους


Η έκπληξη που επιφύλασσε ο δήμαρχος της πόλης ήταν ότι ανέβηκε στη σκηνή ως μαέστρος κρατώντας την μπαγκέτα του και με μια αστραπιαία κίνηση δείχνοντας προς το δέντρο, εκείνο άναψε αμέσως.

Thestival.gr Πρωτοψάλτη


Για λίγα λεπτά διηύθυνε την Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου και μετά από λίγο στη σκηνή ανέβηκε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία αυτή την ώρα διασκεδάζει τους εκατοντάδες πολίτες που βρέθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους.

Το «παρών» έδωσαν ακόμα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικωστας, βουλευτές της πόλης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Θεσσαλονίκης.


Πηγή: thestival.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης