Έπιασαν με ένταλμα τον παρ' ολίγον «Κάιν» της Σάμου

Έπιασαν με ένταλμα τον παρ' ολίγον «Κάιν» της Σάμου

Κατά την διάρκεια ενός από τους πολλούς καυγάδες μεταξύ των δυο αδελφών εξαιτίας προσωπικών και οικονομικών διαφορών, ο 62χρονος πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο τον 58χρονο αδελφό του

xeiropedes
Νόμιζε ότι γλίτωσε τη σύλληψη επειδή κατάφερε να παραμείνει κρυμμένος ώσπου να εκπνεύσουν τα χρονικά όρια του αυτοφώρου, αλλά γελάστηκε ο 62χρονος που τραυμάτισε σοβαρά τον 58χρονο αδελφό του σε αγροτική τοποθεσία στην περιοχή των Μύλων της Σάμου, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Σε βάρος του παρ’ ολίγον αδελφοκτόνου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνει και τις παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Κι αυτό, γιατί στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν στο σπίτι του ένα αεροβόλο και δύο κυνηγετικά όπλα, μεγάλος αριθμός κυνηγετικών φυσιγγίων διαφόρων τύπων, κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων και πλήθος μολύβδινων σφραγίδων και βολίδων.

Ο επίδοξος Κάιν εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. σε αγροτική τοποθεσία της Σάμου κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, συνελήφθη και προσήχθη αρχικά στην Ασφάλεια και στη συνέχεια Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου, όπου του ασκήθηκαν διώξεις και παραμένει στα κρατητήρια, ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Κατά την διάρκεια ενός από τους πολλούς καυγάδες μεταξύ των δυο αδελφών εξαιτίας προσωπικών και οικονομικών διαφορών, ο 62χρονος πυροβόλησε μια φορά με το κυνηγετικό του όπλο τον 58χρονο αδελφό του και έσπευσε να εξαφανιστεί. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και το χέρι, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης