Καλά είναι ο Παναγιώτης–Ραφαήλ, το μικρό αγόρι που έχει συγκινήσει το πανελλήνιο με την περιπέτεια της υγείας του.
Ο Παναγιώτης–Ραφαήλ έλαβε την θεραπεία για την οποία ταξίδεψε στη Βοστόνη στις 21 Νοεμβρίου και, όπως έγραψαν οι γονείς του σε ανάρτησή τους στο Facebook, «διανύουμε την αναμενόμενη περίοδο ανάρρωσης».
Με αφορμή, δε, την ημέρα των ευχαριστιών οι γονείς του μικρού αγοριού επαναλαμβάνουν το «ευχαριστώ» προς όλους όσοι βοήθησαν για να μεταβεί το μικρό αγόρι στη Βοστόνη.
«Πολλά φιλιά από τον μικρό σας ήρωα» κλείνει η ανάρτηση των γονέων του Παναγιώτη–Ραφαήλ.
Σήμερα η Αμερική γιορτάζει την ημέρα των ευχαριστιών. Βρήκαμε λοιπόν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια...
Ο επικεφαλής της ομάδας που κουράρει το 18 μηνών αγόρι είχε δηλώσειστο protothema.gr ότι «οι πρώτες εβδομάδες είναι κρίσιμες σε ό,τι αφορά τις τυχόν επιπλοκές από τη γονιδιακή θεραπεία» επισημαίνοντας ότι «παρακολουθούμε το ήπαρ και τα καρδιακά ένζυμα καθώς και το αίμα των ασθενών μια φορά την εβδομάδα για τον πρώτο μήνα και στη συνέχεια κάθε 2 εβδομάδες στο δεύτερο και τρίτο μήνα, για να δούμε αν όλα πάνε καλά».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.