Ηράκλειο: Τρεις νεαροί αλλοδαποί διακινούσαν λαθραίο καπνό και χασίς

Ηράκλειο: Τρεις νεαροί αλλοδαποί διακινούσαν λαθραίο καπνό και χασίς

Οι αστυνομικοί βρήκαν 15 κιλά λαθραίου καπνού και χασίς στις κατοικίες τους

Faistos-kapnos-xasis
Συνδύαζαν το οργανωμένο λαθρεμπόριο σημαντικών ποσοτήτων καπνικών προϊόντων με την διακίνηση ναρκωτικών τρεις αλλοδαποί ηλικίας 25, 26 και 29 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν με συντονισμένη επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Φαιστού και του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς έκαναν αιφνιδιαστικές έρευνες στις κατοικίες των τριών δραστών και στους εξωτερικούς χώρους και ανακάλυψαν στο σπίτι του 25χρονου 21 «φιξάκια» με συνολικά 355 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Στο σπίτι όπου συγκατοικούν ο 26χρονος και ο 29χρονος, όμως, βρήκαν 15 κιλά και 600 γραμμάρια καπνού και 68 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, ενώ κατέσχεσαν και άλλα 725 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Οι τρεις αλλοδαποί, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν και 70 ευρώ, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης