Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» ο χάρτης στην Αθηνών - Λαμίας, λόγω έργων

Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» ο χάρτης στην Αθηνών - Λαμίας, λόγω έργων

Αυξημένη κίνηση από το πρωί  και μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων  - Δείτε την κίνηση μέσα από τον χάρτη της  Google - LIVE εικόνα

trafic_ar
Κίνηση... για γερά νεύρα καταγράφεται σήμερα από νωρίς το πρωί επί της Εθνικής Οδού Αθηνών  - Λαμίας στο ρεύμα προς Πειραιά. 

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, το μεγάλο μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί, λόγω έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο ύψος των ΚΤΕΛ, στον Κηφισό. Οι οδηγοί οφείλουν να οπλιστούν με μεγάλη υπομονή, καθώς μέχρι και αυτή την ώρα, 12:30 η κίνηση στην περιοχή δεν παρουσιάζει καμία βελτίωση. 

Δείτε LIVE την κίνηση ΕΔΩ

Μέχρι και αυτή την ώρα παραμένει κλειστή η δεξιά λωρίδα της λεωφόρου Αθηνών, στο ύψος που διενεργούνται τα έργα.

Δείτε την κίνηση τώρα, ώρα 12:30, μέσα από τον χάρτη της Google
neos_xartis_kinisis



kifisos-amaksi

Φωτογραφία αναγνώστη του protothema.gr από το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας: «Δεν συγκινείται τροχαία για όλους εμάς τους εργαζόμενους;» αναρωτιέται.


Η ανακοίνωση της Τροχαίας για τα έργα 

Σε χθεσινή της ανακοίνωση η Τροχαία Αττικής ανέφερε για τα έργα που πραγματοποιούνται:


Κλείσιμο
«Λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινός αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ 33.000 και 44.500, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Ωρωπού, κατά το χρονικό διάστημα από 04 έως 15.11.2019, για τις ημέρες Κυριακή έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης. Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα (δεξιά) λωρίδα κυκλοφορίας. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση». Παράλληλα, «λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής τοίχου αντιστήριξης, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Α/Κ Μπογιατίου (χ/θ 27,960), περιοχής Δήμου Διονύσου, κατά το χρονικό διάστημα από 05.11.2019 έως 31.01.2020, καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ωρου, ως εξής: Στένωση του κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.Πλήρης αποκλεισμός του αριστερού παράδρομου που ξεκινά από τον κλάδο εισόδου. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της οδού Ασκληπιού. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης