Γρεβενά: Έκρυβε συσκευασίες με χασίς γύρω από το σπίτι του

Γρεβενά: Έκρυβε συσκευασίες με χασίς γύρω από το σπίτι του

Ένας 58χρονος είχε κρύψει μέσα κι έξω από το σπίτι του, συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 141,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

xasis
«Χτένισαν» όλους τους χώρους μέσα κι έξω από το σπίτι ενός 58χρονου σε περιοχή των Γρεβενών οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε., για να ανακαλύψουν τις ποσότητες ναρκωτικών που είχαν ενημερωθεί ότι είχε στην κατοχή του.

Κυρίως στον περιβάλλοντα χώρο, ανακάλυψαν κρυμμένες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 141,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν και ο 58χρονος συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

*** Ένας ανήλικος αλλοδαπός υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Ναύπλιο, το πρωί της Κυριακής και βρέθηκε να έχει στις τσέπες του ποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Ο 17χρονος συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει αν σκόπευε να διακινήσει την κοκαΐνη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης