Κινηματογραφική ληστεία σε βίλα επιχειρηματία στο Παλαιό Ψυχικό - Άρπαξαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ!

Κινηματογραφική ληστεία σε βίλα επιχειρηματία στο Παλαιό Ψυχικό - Άρπαξαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ!

Η εισβολή του ντουέτου των αλλοδαπών κακοποιών στη βίλα έγινε μέρα μεσημέρι - Eκεί βρισκόταν η Ουκρανή οικιακή βοηθός που εργάζεται 20 χρόνια στον συγκεκριμένο επιχειρηματία

police
Βασανιστές - ληστές εισέβαλαν σε βίλα επιχειρηματία στο Παλαιό Ψυχικό και, αφού έδεσαν και βασάνισαν την Ουκρανή οικιακή βοηθό, άρπαξαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ και 2.000 ευρώ σε μετρητά.

Η εισβολή του ντουέτου των αλλοδαπων κακοποιών στη βίλα του Παλαιού Ψυχικού έγινε μέρα μεσημέρι και η οικιακή βοηθός, που οι ληστές εγκατέλειψαν δεμενη με tie wrap, ελευθερώθηκε λίγες ωρες αργότερα απο τον επιχειρηματία και τον οδηγό του.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι του Σαββατου.

Στην πολυτελή κατοικία του Παλαιού Ψυχικού βρισκόταν η Ουκρανήη οικιακή βοηθός που εργάζεται 20 χρόνια στον συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Ξαφνικά η γυναίκα βλέπει να πετάγονται μπροστά της δυο κουκουλοφόροι που μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Οι κακοποιοί -χωρίς η γυναίκα να προλάβει να αντιδράσει- της όρμησαν και την ακινητοποίησαν δένοντάς της τα χέρια με tire up.

Στη συνέχεια έκαναν φύλλο και φτερό τη βίλα και εξαφανίστηκαν με λεία κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ και 2.000 ευρώ σε μετρητά.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε σε κακή κατάσταση ο επιχειρηματίας και ο οδηγός του λίγη ώρα αργότερα όταν επέστρεψαν στο σπίτι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης