Ανήλικοι σε σπείρα Ρομά που δρούσε στο Πυρί Θηβών

Ανήλικοι σε σπείρα Ρομά που δρούσε στο Πυρί Θηβών

Η σπείρα διέπραξε συνολικά 15 κλοπές και έξι απόπειρες με λεία χρηματικά ποσά, κινητά, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα αξίας άνω των 3.700 ευρώ

peripoliko_14
Θυμίζουν Λερναία Ύδρα οι συμμορίες των Ρομά που εξορμούν από τον οικισμό του Πυρίου Θηβών για να ληστέψουν ή να κλέψουν οδηγούς που περνούν από την κοντινή αερογέφυρα.
Παρά τις επανειλημμένες εξαρθρώσεις και συλλήψεις, όλο και ξεπετάγονται νέες ομάδες με την ίδια δράση, με την συμμετοχή ανήλικων παιδιών.

Άλλη μια τέτοια ομάδα δρούσε τουλάχιστον από τις αρχές Σεπτεμβρίου και διέπραξε συνολικά 15 κλοπές και έξι απόπειρες με λεία χρηματικά ποσά, κινητά, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα αξίας άνω των 3.700 ευρώ. Για την εξάρθρωσή της, οργανώθηκε το πρωί της Πέμπτης εκτεταμένη επιχείρηση από αστυνομικούς της Ασφαλείας Θηβών και άλλες υπηρεσίες των Διευθύνσεων Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας.

Κατά τη διάρκειά της, συνελήφθησαν δύο μέλη της εγκληματικής ομάδας, ηλικίας 36 και 15 χρόνων που οδηγούνται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ ταυτοποιήθηκαν ακόμη τρία ηλικίας 29, 20 και 14 χρόνων τα οποία αναζητούνται.

Συνολικά, ελέγχθηκαν 77 άτομα από τα οποία προσήχθησαν 25, ενώ έγιναν έρευνες σε επτά οχήματα και εννέα σπίτια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης