Πάτρα: Ανήλικος και άλλοι δυο ξάφριζαν επί ένα μήνα επιχείρηση

Πάτρα: Ανήλικος και άλλοι δυο ξάφριζαν επί ένα μήνα επιχείρηση

Τον τελευταίο μήνα είχαν κλέψει τέσσερις παλέτες και 20 μπαταρίες αυτοκινήτων 

astinomia
Πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση, αλλά μια φορά σπάει. Και η «στάμνα» έσπασε για τρεις νεαρούς -ένας από τους οποίους ανήλικος- όταν εντοπίστηκαν μέσα σε μια επιχείρηση στην Πάτρα, την οποία ξάφριζαν συστηματικά τον τελευταίο μήνα!

Οι τρεις δράστες ηλικίας 19, 19 και 16 χρόνων τρύπωσαν για πολλοστή φορά στο κατάστημα εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων με σκοπό να «σηκώσουν» ό,τι μπορούσε να πουληθεί, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη που καιροφυλακτούσε μετά τις απανωτές κλοπές και ειδοποίησε την Αστυνομία. Στην επιχείρηση έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και της Άμεσης Δράσης που συνέλαβαν τους τρεις «ποντικούς» και τους προσήγαν στην Ασφάλεια.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι τον τελευταίο μήνα είχαν κλέψει τέσσερις παλέτες και 20 μπαταρίες αυτοκινήτων από την ίδια επιχείρηση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενοι για κλοπές κατά συναυτουργία, ενώ σε βάρος των γονέων του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης