Κοζάνη: Τραυματίστηκε αλλοδαπός διαρρήκτης πηδώντας από μπαλκόνι

Κοζάνη: Τραυματίστηκε αλλοδαπός διαρρήκτης πηδώντας από μπαλκόνι

Έχει υποστεί κάταγμα στο κεφάλι

peripoliko_neo
Πανικοβλήθηκαν οι τέσσερις νεαροί αλλοδαποί «ποντικοί» που τρύπωσαν στο εσωτερικό ενός σπιτιού στο ορεινό χωριό Αλωνάκια της Κοζάνης τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν διαπίστωσαν ότι οι ιδιοκτήτες βρίσκονταν μέσα.

Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν πήδηξαν από το παράθυρο από ύψος τεσσάρων μέτρων! Οι δυο από αυτούς κατάφεραν να εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι, αλλά οι άλλοι δυο συνεργοί… προσγειώθηκαν ανώμαλα, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να συλληφθεί μαζί με τον άλλο που προσπάθησε να τον βοηθήσει.

Οι άνδρες της Αστυνομίας που έφτασαν άμεσα στο σημείο συνέλαβαν τους δυο Μαροκινούς και τους μετέφεραν στο Μαμάτσειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ο ένας ήταν απολύτως καλά και κρατείται για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής.

Όμως, ο 25χρονος συνεργός του έχει υποστεί κάταγμα στο κεφάλι και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς η κατάστασή του κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή. Η έρευνα για τον εντοπισμό των άλλων δυο Μαροκινών που διέφυγαν βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης