Λασίθι: Απολογείται ο 58χρονος που πυροβόλησε τον αδερφό του

Λασίθι: Απολογείται ο 58χρονος που πυροβόλησε τον αδερφό του

Κακουργηματικές διώξεις – Δεν βρέθηκε η καραμπίνα

karampina
Tο κατώφλι του ανακριτή Λασιθίου αναμένεται να περάσει σήμερα το πρωί ο 58χρονος άνδρας που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 52χρονο αδερφό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής στον Άγιο Νικόλαο όταν ο 58χρονος συναντήθηκε με τον μικρότερο αδερφό του εξαιτίας διαφόρων κτηματικών διαφορών που είχαν.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της συζήτησης τα πνεύματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα να βγάλει την καραμπίνα και ν’ ανοίξει πυρ εναντίον του, τραυματίζοντάς τον. Ο 58χρονος στη συνέχεια έφυγε προς άγνωστο σημείο ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε παρέλαβε τον 52χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου.

Ευτυχώς η ζωή του μικρότερου αδερφού δεν κινδυνεύει με τους γιατρούς να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες. Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν κι εντόπισαν τον 58χρονο συλλαμβάνοντάς τον, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί η καραμπίνα με την οποία άνοιξε πυρ.

Είχε στην κατοχή του και ναρκωτικά

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τις έρευνες στο σπίτι και στην αποθήκη του 58χρονου οι αρχές βρήκαν και κατάσχεσαν – μεταξύ άλλων – 126 γραμμάρια χασίς, 258 γραμμάρια λαθραίου καπνού και σφαίρες.

Την περασμένη Κυριακή ο 58χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά και διώξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα για την κατοχή ινδικής κάνναβης. Στη συνέχεια ο συλληφθείς βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή όπου ζήτησε κι έλαβε προθεσμία και απολογείται σήμερα.

Πηγή: cretapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης